17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

agaa fernando 10 gol 10 asist yapamadı hala çöp oyuncu tudor istifa

abv asamoah

Sivas da iyi hazırlanmış bize karşı savunma anlamında. İyi karşılıyorlar hemen adam adama Pres ile.
Yinede maç kopardı ilk yarıda. Baya net posisyonlarımız vardı.

Lan ne bekliyordunuz siz 34 maç ilk maçtaki tempoyla oynanmaz zaten. Maçtan önce de dedim Gomis'te bir huysuzluk seziyorum, yaşanan olayları fazla büyüttük ona da yansıdı bu. Onun dışında Samet aybaba gaza gelmis iyi oynatıyor takımı, hemen moral bozmayın az kendinize gelin iyiyiz yine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sivas iyi kapandı burası kesin lakin kendi evimizde oynuyoruz ve bu takım daha etkili olmalıydı. Son iki haftada oluşan beklentileri de hesaba katarsak eğer ilk yarı için takımı pek beğenmedim. Belhanda, Rodriguez, Linnes ve Serdar ilk yarı için aksayan oyuncular oldu. Serdar diğer maçlara göre daha iyi ama saatli bomba gibi. Sakatlık problemini de göz önünde bulundurursak eğer bu herife güvenerek sezona başlamak hata olur. Bence çok daha net bir stopere ihtiyacımız var. Ha Asamoah gelirse belki gerek kalmayabilir bilemiyorum.

Belhanda'nın ise ilk yarı ne oynamaya çalıştığını ben şahsen çözemedim. Kafa olarak oyunda değil gibi sanki. Bir pas atıyor kime attığı belli değil o yüzden 3 kişi hareketleniyor top auta gidiyor. 10 numarayı giyen adam kime pas attığını bilecek ortaya karışık olmaz öyle. Gomis ise asistine rağmen çok kolay ofsayta düşüyor. Burak'dan esintiler sundu aman diyorum. Garry ile falan bu iş olmaz gibi. Bir an önce Feghouli takıma dahil olmalı.

N'Diaye ise çok kaliteli oyuncu. Takımda dikine oynamayı en iyi beceren oyuncu diyebilirim lakin bazen çok gereksiz pres ve koşu yapabiliyor. Alamayacağın kesin olan topa bu kadar koşarsan dakika 70'de nefesin kesilir oyundan çıkarsın. Bu özelliğini daha akıllı kullanmalı.

Umarım ikinci yarı çok daha iyi bir performans gösteririz. 2'yi bir an önce bulmak zorundayız.

belhanda'nin tüm sahayı çalımlayıp tek basina 3-5 tane sallamasi gerekiyordu. Verimsiz bir topçu malesef satalım zaman gecmeden
Hatanin neresinden dönsek kâr

abv asamoah

Garrynin rahat 2 gol pozisyonu var tolganinda etti 3

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

ilk devre bitince soyunma odaya giderkene birseyler olmus tudoru zor tutuyorlardi heralde sivaslilarla tartismaya girmis

serdar kötü suana kadar yediğimiz 5-6 golün tek sorumlusu

abv asamoah

Rodri biraz daha tek top oynamali. Calim atilacak yerde pas , pas verilecek yerde calim atiyor.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt