17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Yahu foruma enson girdigimde herkes tolgaya kazma kurek gereksiz vs diyordu simdi geldim hersey tam tersi olmus.

Yalnız beyler Gomis'in asisti müthiş. Oradaki karambolde, orayı görmek ve o kadar güzel indirmek kalite ister. Hakkını teslim etmek lazım.

Fernando ilk iki maç olağanüstü oynayınca yanındakileri de oynattı. Bu maç top dağıtamayınca yanındaki Belhanda ve Badou da etkisiz göründü bence. Yüzünde bir şişlik var zaten Belhanda nın fark ettin mi bilmem. Bir sıkıntısı olabilir.

Haklı olabilirsin o konuda Fernando da bizim oyunumuzun önemli parçası ama hücumda iyi organizasyonlar göremedik yoksa top kapmamızda o kadar sorun yok gibiydi.
Belhanda nın mizacımı öyledir bilemedim ama biraz moralsiz gibide duruyor. Umarım ikinci yarı daha etkili bir pas oyunuyla hücumda etkili oluruz.

Golün tekrarini gördüm Sivasli oyuncu kale cizgisinde duruyor ofsayt diye El kaldiriyor Hahahaha

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

0e103761c9db5c64ca223d9eb6002103.jpg

Haydi Cimbomum 2-3ü bullll

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli gelince, Belhanda yedeğe çekilir gibi duruyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhanda'nin tüm sahayı çalımlayıp tek basina 3-5 tane sallamasi gerekiyordu. Verimsiz bir topçu malesef satalım zaman gecmeden
Hatanin neresinden dönsek kâr

abv asamoah
Renktaş, maç içinde performans değerlendirmesi yapılıyor, böyle reaksiyonlar hem gereksiz hemde kusura bakma ama terbiyesizce. Kimsenin satalım dediği yok, sadece herkes bu maç için gördüğünü yazıyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kodugum cocugu hakan hepcan mactan sonra 50 bin kisi o lawugun evine gidilmeli

gomis'in gazini almis

Son düzenleme:
Yahu foruma enson girdigimde herkes tolgaya kazma kurek gereksiz vs diyordu simdi geldim hersey tam tersi olmus.
Attığı goller neticeyi değiştirmez. Benim fikrim hala öyle. Tolga büyük bir kazma. Zaten boş kaleye kaçırması da bunun kanıtıdır. Orada gol olsa çok erken gelen o golün sayesinde ilk yarı çok farklı olabilirdi. E

Geri
Üst Alt