17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

81a6f010c05f01b5c8f674ae0f0f8a41.jpg

Takim cok basit pas hatalari yapti bugun onda uyumsuzluk sorunu hala sanirim belhanda rodrigez vasatti digerleri iyiydi.
aybabanin hafta icinde 60da bitiyorlar soylemi nedeniyle iki haftadaki onde pres yaparak basladigimiz maclar gibi baslamadik net pozisyonlarimiz cok kalemizde de musleranin pas hatasi disinda yok gibiydi.guzel takim olma yolundayiz

edit

Ekli dosyalar

• 1344229.webp
    1344229.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 76
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya bu kuslarin kus kadar beyni var haketten

Yok kayserispor yenecek, osmanli kayseriye benzemez, sivasin kangali var osmanli gibi degil

Simdidd basladilar antalyaspor soylede boylede diye konusmaya, ula at kafalilar.

Barcelona gelse, yensek, neymar yok real parcalar diyecdk tipte insanlar var arkadas.

Koduk eglenioz

iyi kapanan takımlara karşı oyunumuzu geliştirmeliyiz.
gomis çok iyi bir takım oyuncusu. servisleri güzel. bugün biraz silikti fakat 1 gol 1 asist ile oynadı. daha fazlada atabilirdi.
ofsayta çok düştü bunlara dikkat etmesi lazım. bir pozisyonda mariano mükkemel bir pas verdi ama az farkla ofsayt olduğu için pozisyon hiç oldu. eğer orada gol yapabilseydi maç 5-6 olurdu.
belhanda çok laubali bunu düzeltmesi lazım ezbere oynuyor artislik peşinde. yapacak tabi ama kaleciyle karşı karşıya sol köşe boşken salak saçma abanarak değil.

fernando, maicon, mariano, gomis ve serdar genel olarak iyiydi. musleraya laf yok zaten top gelmedi neredeyse. takım duran top çalışmış belli oluyor. rakip duran top kullanırken yerleşim, topa hamle filan çalışılmış şeylerdi.

milli aradan sonra bi 3 maçlık daha seri eklersek fena şeyler olabilir bu sezon.

Tolga gol atinca oyle bir bagirdimki, turkiye'de olan dedem beni arayip sesini duyduk ne oldu diye sordu.

Tolga degil pogba mubarek

Sag sol ayak ici disi hersey var

Ne olmus buna arkadas

Gomis eyvallah hırslısın tamamda golünüde atmışsın hocan seni alkışlatmak istemiş ne artislik yapıyorsun daha hala ne yapacaktın 3 dk da neyin havası bu. takımın havası böyle çocukca şeylerle bozmaya gerek yok bugün gomis yaptı yarın tolga çıktığında yüz bulup yapacak tudor izin vermemeli.

Bu kadar tartışılan ve üzerinde soru işareti olan bir oyuncu, son 15 dakika oyuna girdiği bir maçta şu görüntüyü veriyorsa eğer daha o maçın gecesinde ya kadro dışı bırakılır ya da sözleşmesi fesih edilir net.

Ayıptır ya yemin ediyorum ayıptır günahtır. Şu pozisyonu görünce neler neler saydırdım öyle böyle değil. Bir de bu haysiyetsizi milli takıma çağırmışlar. Nasıl oluyor anlayabilmiş değilim.

İlk 2 maça göre bu maç daha dengeli bir takım vardı yani o ilk 2 maçtaki direk saldırarak hemen eforlarını harcamayan 90 dakikaya yaymaya çalışan bir Galatasaray vardı. Tudor'un bu sene en beğendiğim yanı Tolga'yı kazanması oldu. Adam bu maçta da 2 gol attı.

Bunun dışında oyuncular hala birbirine alışamamış zaman zaman basit top kayıpları oldu ki bu da çok normal. Milli maçlar arası bu iletişim açısından iyi gelecektir. Bu maçı gol yemeyerek bitirmemiz de çok önemliydi. Ayrıca rakip takıma hemen hemen hiç pozisyon vermemiş olmamız da gayet olumlu. Bu arada biraz diri ve mücadeleci takımlar karşısında bir B planımız olması gerektiği bu maçta kabak gibi görüldü. Sürekli göbekten kalabalık savunmayı delmeye çalıştık. Topu daha fazla kanatlara yaymaya ve Belhanda nında daha fazla sorumluluk alması lazım. O kaçırdığı gol ise evlere şenlikti. Bir parantez de Gomis'e açmak istiyorum. Ben bu adama en başından beri çok güveniyorum çok sağlam bir oyuncu. Fakat bugün golden sonra oyundan çıkarken Tudor'a tepki göstermesi ona hiç yakışmadı. Maç sonunda maçın verdiği adrenalin ile öyle bir tepkide bulundum demiş ama bugün o yarın başkaları aynı tepkileri verir. Bunun için Tudor'un uyarması lazım Gomis'i.

Bunun dışında takımda hatlar arasında hala büyük kopukluklar var. Zaman zaman oyun 60 metreye yayılıyor alanı daraltarak daha yakın oynanmalı. Bunu da Tudor'un çözmesi lazım.

Bu arada Samet Aybaba 60. dakikadan sonra oyundan düşüyorlar gibi bir cümle kesinlikle beyan etmediğini söyledi. Yani açık açık söylemedi ama ben aptal mıyım da maç öncesi böyle bir şey söyliyeyime getirdi. Her yazılana hemen inanmamak lazım piyasada yalan haber çok.

Hayatimda ilk dafa karsi takimin pozisyonu olmayan bir mac ozeti izledim. Daha bu takima Feghouli ve Asomah eklenicek. Baska takimin taraftari olsam hayata kuserdim bizim takimi gordukten sonra. Okadar kufur ettik ama Dursun ve Tudor'u tebrik etmek lazim.

Geri
Üst Alt