Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin yasin kadar deplasmana gittim boş yapma bencealanda olacağız, gelecek olan varsa görüşmek isterim
yiğit bekliyorum seni aslan o kadar Galatasaraylıysan bekliyoruz deplasmana
@Yiğit Karagöz
Senin yasin kadar deplasmana gittim boş yapma bence
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Suan dışarda karsilassak 400×4de altin madalyaya en büyük aday olursun biliyosun dimi. Çok konusma abilerinden gaz almissin gelmissin yine. Tahrikci seni.hadi oradan yav
gelirsin bekliyorum seni orada
öyle burada yazmakla olmaz gel hadi
Suan dışarda karsilassak 400×4de altin madalyaya en büyük aday olursun biliyosun dimi. Çok konusma abilerinden gaz almissin gelmissin yine. Tahrikci seni.
Sent from my SM-J710FQ using GSCimbom mobile app
O gün düğünümuz olduğunu maç topicinde yazmıştım ve sen bunu gördün bunlari yaziyosun. Gelmicem diyecem korkaaakk korkaaakm diye vızıldayacaksın. Çakal karlos seniyav kardeşim 190 boyum 83 kilom var gel bekliyorum maça
tahrik yok
gel o kadar Galatasaraylıysan gel hadi deplasman yapalım
O gün düğünümuz olduğunu maç topicinde yazmıştım ve sen bunu gördün bunlari yaziyosun. Gelmicem diyecem korkaaakk korkaaakm diye vızıldayacaksın. Çakal karlos seni
sen ultraslan ile arana mesafe koymadin milan işim gücüm yok seni mi takip etcem görüyorum yazıyorum. Sen mi evleniyon abicim
gelemezsin
hey oley ultrAslan ultrAslan
sen ultraslan ile arana mesafe koymadin mi
yav kardeşim 190 boyum 83 kilom var gel bekliyorum maça
tahrik yok
gel o kadar Galatasaraylıysan gel hadi deplasman yapalım
Suan dışarda karsilassak 400×4de altin madalyaya en büyük aday olursun biliyosun dimi. Çok konusma abilerinden gaz almissin gelmissin yine. Tahrikci seni.
Sent from my SM-J710FQ using GSCimbom mobile app
Senmi yolladin hdhdhdhhshdhnajshhdhdjdjsjsjhdjfjdjjfjdjdjjdjdhdnsjnajahahahahahahhahahshTatil nasildi yigit
Istersen bir daha yollayayim evlat
bu ne?Senmi yolladin hdhdhdhhshdhnajshhdhdjdjsjsjhdjfjdjjfjdjdjjdjdhdnsjnajahahahahahahhahahsh
Senmi yolladin hdhdhdhhshdhnajshhdhdjdjsjsjhdjfjdjjfjdjdjjdjdhdnsjnajahahahahahahhahahsh