17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

puan kaybı her zaman yaşanabilir

kimse 34de 34 beklemiyordu zaten

ama tudorın zırt pırt aynı taktiksel hatalar yapması iyi değil

o ikinci golü bulana kadar hücum yapmak gerekirken biz kapandık

Bu hatayı 1. defa yapmadı

Maçı tribünden izledim 1. Si takım inanılmaz kötüydü belhanda extra kötüydü belhanda topun olmadığı yerlerde sürekli çömeldi ve bunu tudor göremedi ndiaye en iyisiydi sahada koşan ve gitti bu adamı çıkardı selçuğu soktu yemin ediyorum bu selçuğu düğünümde oynatmam ben işin sonucu bu şekilde oynarsak bjk başakşehir trabzon bu takımlara karşı aşırı zorlanırız

Skor önemli değil ama ileride oynayacağımız zor deplasman maçlarında bu şekilde oynarsak işimiz çok zor

TT

selçuk yerine feghouli'yi oyuna alsa 2 ve 3 ü bulurduk.tudor çok yetersiz bir hoca

Antalya deplasmanında berabere kalınması tabiki çok önemli bir şey değil, gayet normal bir şey ama 10 küsür milyon para bayıldığın ve yanılmıyorsam 4 milyon euro yıllık verdiğin adam eli s...de dünya umrumda değil tavırlarında oynuyorsa, hocan saçma sapan değişiklikler yapıyorsa gelecek adına sıkıntı var demektir. Evet bir maç kötü oynadık veya berabere kaldık diye şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuz gerçeği değişmez ama göte ********************* demekte de bir sakınca yok.

kötü oynama hakki her takimin vardir ama kötü oynayip puanlari alabilmek var iste ozaman sampiyon olunur.
yine aptalca kornerden puanlari vermek en üzücü nokta yoksa antalya sabaha kadar oynasa gol atamazdi.

yahu arkadas, iyidiler diyorsun bu sezon yedimizin golleri tamami yine duran top.
hatta ilk yedigimiz gol yine benzer gol.
demekki alan savunmasi degil adam adama savunma yapmalisin kornerlerde ve illa ki direkleri kapatmalisin.
gecen sezon yedigimiz gollerin kopiasiydi bugünkü gol.
son iki maçta iyiydik diyorum. Bu golün sebebi defansın hazır olmaması, yani direklere oyuncu alan takım olsak bile o oyuncular yerinde olmayacaktı. Rakip ortayı yaptığında bizim oyuncular daha hazır bile değildi. Sadece adam adama çözüm değil, adam adama artı alan savunması. Adam adama markajda bir oyuncu rakibini kaçırdığında alan savunması devreye girebilmesi için. Ama bu golde hiç bir şey işe yaramazdı, resmen uyudular.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Arda ne kadar simarik olsada bu belhandanin yerinde olsa hele birde fit olsa cebinde oynatir.

yavaştan fatih terimi yoklamaya başlarlar tudor eskiye dönüş sinyalini fena verdi bugün. belki de ilk 3 maç futbolcuların eseriydi

4-3-3e geçelim belhanda biraz yedekte beklesin akillansin

Panik yok.Böyle puan kayıpları olacak.Bugün 3 puanı kesinlike haketmediK.Ne bir pres ne bir hücum tüm hatlarımızla kötüydük.Tudor Ndiayeyi erken çıkarttı.Muslera,Maicon,Gomis dışımda vasat oynayan oyuncu bile yoktu.Milli takım aralarını bundan sevmiyorum işte.Havanın çok nemli oluşuda etkiledi takımı.Son olarak Selcçuk allah belanı versin.

Antalya'nın da Allah cezasını vermesin. Ulan kadronda Eto, Nasri gibi adamlar var, onlara layık gördüğün zemine bak.

Bence antalya deplasmaninda berabere kalinmasi hele elimizdeki kadroyla cok malca birsey. Hic oyle normaldir falan ayaklarina yatmayin derim. Antalya da goren sanki zehir zemberek bir takim sanacak. Ligde galibiyetleri yok. Bu macin telafisi var ama bahanesi yok.

Arda ne kadar simarik olsada bu belhandanin yerinde olsa hele birde fit olsa cebinde oynatir.

Saha dışı problemi olmayan, fit bir Arda Turan bu takıma 2 gömlek atlatırdı. Belhanda ile aynı cümle içinde kullanmak hakaret gibi bir şey olurdu.

40 yildir futbol izliyorum ve kornerlerden en az gol yiyen oliver kahn git bir youtubu ac ve oliver kahn korner yaz.
dizilise bi bak.
Kahnın dönemi ile şimdiki dönem farklı sayın renktaşım. Diyorum ya bugün yenen golde hiç bir şey işe yaramazdı, rica ediyorum aç izle tekrar pozisyonu. Top havadayken bizim defans daha yerleşmemiş vaziyette.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt