17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Milli aradan önce olsaydi Mac rahat gecerdi ama simdi zorlanacagimizi düsünüyorum

Birlikte oynama,Mac temposu gibi sorunlar oluyor milli aralarda

Milli aradan önce olsaydi Mac rahat gecerdi ama simdi zorlanacagimizi düsünüyorum

Birlikte oynama,Mac temposu gibi sorunlar oluyor milli aralarda

O konu pek bizi etkilemeyecekmiş gibi geliyor banada. Öyle saçma bir his var içimde.

3 hafta nasıl oynadılarsa ''Beyler nerde kalmıştık'' diyerek çıkıp oynayacaklar hissi :D

Kazandığımız her maçtan sonra basının ve kuşların rakibi küçümsemesinden çok rahatsız değilim. Ben de havaya girmek için çok erken olduğunu düşünüyorum. Salmadan aynı konsantrasyonla vura vura gitmeliyiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galibiyetler alıyoruz. Topu rakibe göstermiyoruz ama kabullenelim ki oynadığımız oyun kaos futbolu. Türkiye'de kaos futbolunu oynayan takım şampiyonluğu alır. 2006 Galatasaray, 2008 Galatasaray, 2012 Galatasaray şampiyonlukları buna örnek. Benim istediğim ise ne oynadığını bilen, belli düzeni olan bir futbol anlayışı. 2002 Galatasaray, 2013 Galatasaray şampiyonluklarında zorlanmadan golleri bularak maçları alıyorduk.

Şuan ki oynadığımız oyun tarzı taraftarın istediği gibi ama goller geç gelmeye başladıkça bizi diken üzerinde tutar.

İç saha maçlarını parçalayarak alabiliriz ama deplasman maçlarında farklı bir oyun anlayışımız olmalı.

Galibiyetler alıyoruz. Topu rakibe göstermiyoruz ama kabullenelim ki oynadığımız oyun kaos futbolu. Türkiye'de kaos futbolunu oynayan takım şampiyonluğu alır. 2006 Galatasaray, 2008 Galatasaray, 2012 Galatasaray şampiyonlukları buna örnek. Benim istediğim ise ne oynadığını bilen, belli düzeni olan bir futbol anlayışı. 2002 Galatasaray, 2013 Galatasaray şampiyonluklarında zorlanmadan golleri bularak maçları alıyorduk.

Şuan ki oynadığımız oyun tarzı taraftarın istediği gibi ama goller geç gelmeye başladıkça bizi diken üzerinde tutar.

İç saha maçlarını parçalayarak alabiliriz ama deplasman maçlarında farklı bir oyun anlayışımız olmalı.

Tam olarak kaos futbolu denmez. Kaos futbolunda savunma zaafları çok görülür, kaos futbolunun daha oturaklı halini oynuyoruz. Mesela 2012 ve 2013 deki şampiyonluklarda çok gol pozisyonuna girsekte bi o kadar veriyorduk en azından ligin son 10-12 maçınca kadar böyle gidiyordu. Bu sene savunma anlayışımız iyi, 3 haftada aklım da kalan tek net pozisyon Regattenin boş kalesi. Ayrıca bu takım Feghouli den sonra set e dönen maçlarda da iş yapar. Belhanda-Gomiş-Feghouli üçgeni görebiliriz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

300 liraya temmuzda kombine aldım batı hemde güzel yerden 150 tl fiyat çekmişler bu maç için kombinenin yarısı 1 maçta çıktı :D

Nasri Menez hazir degil
Etoo krizi var

hakem Halis Özkahya

Rıza Çalımbay: Samir Nasri 2 gündür yatıyor, kötü şekilde hasta oldu. Biz bir ton durum ile uğraşırken Eto'o gideceğim diyor. (A Spor)

Eksikleri çok. Rahat yeneriz umarım.

Rıza Çalımbay: Samir Nasri 2 gündür yatıyor, kötü şekilde hasta oldu. Biz bir ton durum ile uğraşırken Eto'o gideceğim diyor. (A Spor)

Eksikleri çok. Rahat yeneriz umarım.
Eksikler disinda birde takim icinde kaos var galiba.
Su ana kadar sadece Eto ile yansimis olsada ben kaosun daha büyük oldugunu düsünüyorum.

göz dagi verelim kopeklere
tüm serefsizler korkudan titresin

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

ya bilet ne ara çıktı da ne ara bitti

Geri
Üst Alt