Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli aradan önce olsaydi Mac rahat gecerdi ama simdi zorlanacagimizi düsünüyorum
Birlikte oynama,Mac temposu gibi sorunlar oluyor milli aralarda
Galibiyetler alıyoruz. Topu rakibe göstermiyoruz ama kabullenelim ki oynadığımız oyun kaos futbolu. Türkiye'de kaos futbolunu oynayan takım şampiyonluğu alır. 2006 Galatasaray, 2008 Galatasaray, 2012 Galatasaray şampiyonlukları buna örnek. Benim istediğim ise ne oynadığını bilen, belli düzeni olan bir futbol anlayışı. 2002 Galatasaray, 2013 Galatasaray şampiyonluklarında zorlanmadan golleri bularak maçları alıyorduk.
Şuan ki oynadığımız oyun tarzı taraftarın istediği gibi ama goller geç gelmeye başladıkça bizi diken üzerinde tutar.
İç saha maçlarını parçalayarak alabiliriz ama deplasman maçlarında farklı bir oyun anlayışımız olmalı.
1 hafta oynamasin iste nolacak kiFLAŞ | Antalyaspor'da Nasri şoku !
Sağ arka adalesindeki ağrı geçmeyen Nasri idmana katılamadı. (Anadolu Ajansı)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasri Menez hazir degil
Etoo krizi var
Eksikler disinda birde takim icinde kaos var galiba.Rıza Çalımbay: Samir Nasri 2 gündür yatıyor, kötü şekilde hasta oldu. Biz bir ton durum ile uğraşırken Eto'o gideceğim diyor. (A Spor)
Eksikleri çok. Rahat yeneriz umarım.
Eksikler disinda birde takim icinde kaos var galiba.
Su ana kadar sadece Eto ile yansimis olsada ben kaosun daha büyük oldugunu düsünüyorum.