17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Rüyamda maçın 3-3 bittiğini gördüm :) Antalya problemli görünüyor ama her an skoru değiştirebilecek oyuncu sayıları fazla.

303.jpg

Forumdakiler başlamış yine 4-5 atarız demeye.

Her iki ekipte kontrollü oynar gibi geliyor.
İlk üç haftadaki baskın futbol, bu maçta yerini garanti futbola bırakabilir.
Ben duran toptan gol bulacağımızı düşünüyorum.
0-1 yada 1-2'lik maç.

Diger maclarindan dahi daha rahat gececegini düsünüyorum.

Etoo'yu tutsak yeter onun da aklının ne kadar maçta olacağı şüpheli

abartmayin antalyayi, maiconlu etolu kadrosuyla akhisara karsi evinde nasil terledigini zorlandigini görebilirsiniz özetlerde!
cok rahat kazanacagimizi düsünüyorum..

2 tane bilet bulun da maça girek

Tudor sever antalya deplasmanını

Geçen sezon 3-2 lik maçta ne sevinmişti be

TapaTalK

sebeb ?

cünkü diger rakiplere göre hem daha saldırgan bir takım hadi onu gectim bireysel yetenekli mac cevirebilecek adamları cok

Cevabi kendin verdin kardesim, tam da bu özellikleri, ve kirilgan takim yapilari, lehimize isleyecektir diye düsünüyorum. ;) Bize alan veren takim yanar bu ligde.

Ne Nasri, ne Eto bence en tehlikeli oyuncuları Maicon. Ona dikkat etmek gerek. Orta alanda bayağı sakatları vardı, umarım yetişemezler bizim maça. Orta sahada üstünlüğü rahatlıkla ele alabiliriz. Akhisar ve Malatya karşısında açık oynayan ve çok sayıda pozisyon veren bir Antalyaspor vardı ama ilk hafta Beşiktaş karşısında ise tam aksine oyunu kilitlemişlerdi. Quaresma ve Talisca üzerine sürekli markaj vermişlerdi. Beşiktaş o maçta olmayan bir serbest vuruş ve penaltıyla maçı kazandı ama hemen hemen hiç pozisyon bulamadı. Bize karşı da böyle oynamaları muhtemel. Zor bir maç olacaktır. Ama kazanıp yolumuza kayıpsız devam edeceğiz inşallah.

Eğer Feghouli 11'de başlarsa son 20*25 dakika Recep 'i Rod veya Fegh yerine izlemek isterim

Recep - Atalay - Ozan üçlüsünü bence her maç en az birisini 20 - 25 dakika izlememiz lazım ...

Etoo bu kadar sorun çıkardı ve buna rağmen kadro da mı yoksa kadro dışı bıraktılar mı adamı.

sent via GSC

Geri
Üst Alt