17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Muslera iki net posisyonu çıkartı. İki posisyonda linnes tarafından geldi maalesef. Mariano yu görünce korkuyorlar işte diğer tarafta.

Şurda sneijder konusanlari konudan atalim lütfen mac basliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes her pozisyonda topu kornere attı yada geçildi, sıkıntı var orada, Tolga'da adamı yalnız bıraktı resmen paso aklı hücumda. Maicon takımın açık ara en iyisi, Fernando bugün sallanıyor, Badou standart, Gomis yeter ki cezasında verin gerisi bende diyo, Gary deli fişek, Belhanda orta, Muslera kusursuz, Mariano sorunsuz, Serdar korkutuyor.

Belhanda nin elestirilmesine katiliyorum fakat bazilari cidden abartiyor...

Bencede Fegh Belhandanin yerine gecmeli ama dediginiz gibi Tolgada cok etkisiz...

Linnes elestirilerine katilmiyorum. Adam defansif acida cogu pozisyonda Eto'o dahil 3 kisiyle karsi karsiya kaldi... Tolgada yalniz birakti cogu pozisyonda Linnesi... Korner diye elestirenlerede kornere atmayip topu kaptirsinmi ne yapsin? Risksiz oynamaya calisiyor adam... Linnes e ben pek yuklenmem sahsen!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Sakıp diye adam var Antalya'da şimdi bakıyorum altyapısına kesin Kayserispor un futbolumuza kattığı bir deger

Muslera yine Eto'yu pazara yolladı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler tamam biraz sakin yavas belki kötü oynadıkda öyle eleştiriler yapılıyorki insan gerçekten hayret ediyor. Şurda yazdıklarınız meziyetlerin hepsi olsa zaten takımda CL yi havada alırız biraz mantıklı eleştirmek lazım ossuruktan nem kapıyonuz

HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eto yalama oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tanju yu yedirmeyiz ulan!

sent via GSC

Hakkı sahada oynayan adamların eksiklerini mi dile getirmeyelim artık? Al buyur gol pasını veren Rodriguez, iki pozisyonda adam eksiltme becerisi olsaydı şimdi skor 2-0 olabilirdi. Yine sol tarafın zor maçlarda hem defansif hemde ofansif konularda sıkıntı olacağı defalarca dile getirildi. Belhanda için şu ilk yarıda iyi oynadı demek ortada olan vaziyete bile isteye göz yummak olur. Golde attığı pas dışında kullandığı tüm toplar rakibe gitti. Şimdi ilk yarıda olanları yazmanın sneijder ile ne alakası var? Asıl bunu yapanlar belli, devamlı ortaya artık bizimle ilişkisi kalmamış olan birini atıyorsunuz ama nedense devam eden maça yönelik eleştiri yapanları kötülüyorsunuz. Forumda bir Furkan var mesela, aşırı heyecanına veriyorum ama körü körüne Belhandanın şu ana kadar ki kötü performansını savunuyor, millete gidin defolun gibi postalar koyuyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam takim olarak vasat oynuyoruz zemin ve sicakliktan dolayi...ama bizde fark yaratan oyuncular su anda garry belhanda ve badou

fernando ve mariano'da cok hata yapiyor gkini çikaran yok

Muslera Eto'yu soytarısı yaptı her maç billur geçiyor

Ah be Belhandam ucundan kaçtı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt