- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Allah belanızı versin beeee Yedik anasını satayım. Kıçına s*k şimdi Feghouli'yi pis herif.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçı izleyemiyorum o yüzden yorum yapamıyorum lakin ilk 3 maçta Belhanda'nın takım savunmasına ciddi bir katkısı vardı. Ofansif olarak daha etkili olması gerektiğini söylemiştik lakin tamamen de etkisiz değildi. Bugün takım olarak kötüyüz sanırım sadece Belhanda değil. Tudor sıcak ve nemden dolayı presli oyunu tercih etmemiş görünen o. Yani burada önemli olan 3 puan artık gerisi umurumda değil. İyi futbolu da haftaya Arena'da oynarız artık sıkıntı yok.Abi bende aksi birşey demiyorum ki, Belhanda konusunda daha önce de yazdım bu adam bizim oyuncumuz bu saatten sonra desteklemek lazım diye Sneijder mevzusundan sonra. İzledğim maçlarda gördüğüm sıkıntıyı yazıyorum adam ofansif oyuncu olmasına rağmen top kontrolünde bile sıkıntı var, pasları ve pas tercihleri sıkıntılı bazı özellikler maç oynamakla gelişmez ama yine de bekleyelim bakalım
Yine Sneijder diyecekler ama Sneijder temposuz, geriye gelmiyor diyenler Belhanda'nın yavaş olduğunu ve öyle aman aman defansif katkısı olmadığını göremeyecek kadar kör mü acaba?
Neyse umarım maçı kazanırız da haftaya dolu statta 5 de 5 yapıp keyifleniriz.