17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Allah belanızı versin beeee Yedik anasını satayım. Kıçına s*k şimdi Feghouli'yi pis herif.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Simdi Feghouli yi alir oyuna. Uyudu resmen.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Abi bende aksi birşey demiyorum ki, Belhanda konusunda daha önce de yazdım bu adam bizim oyuncumuz bu saatten sonra desteklemek lazım diye Sneijder mevzusundan sonra. İzledğim maçlarda gördüğüm sıkıntıyı yazıyorum adam ofansif oyuncu olmasına rağmen top kontrolünde bile sıkıntı var, pasları ve pas tercihleri sıkıntılı bazı özellikler maç oynamakla gelişmez ama yine de bekleyelim bakalım:D

Yine Sneijder diyecekler ama Sneijder temposuz, geriye gelmiyor diyenler Belhanda'nın yavaş olduğunu ve öyle aman aman defansif katkısı olmadığını göremeyecek kadar kör mü acaba?

Neyse umarım maçı kazanırız da haftaya dolu statta 5 de 5 yapıp keyifleniriz.
Bu maçı izleyemiyorum o yüzden yorum yapamıyorum lakin ilk 3 maçta Belhanda'nın takım savunmasına ciddi bir katkısı vardı. Ofansif olarak daha etkili olması gerektiğini söylemiştik lakin tamamen de etkisiz değildi. Bugün takım olarak kötüyüz sanırım sadece Belhanda değil. Tudor sıcak ve nemden dolayı presli oyunu tercih etmemiş görünen o. Yani burada önemli olan 3 puan artık gerisi umurumda değil. İyi futbolu da haftaya Arena'da oynarız artık sıkıntı yok.

selçuk farkını ortaya koydu mu

Bu kadar geri çekilirsen yiyeceğin belli, böyle oyun anlayışı olmaz, böyle aptallık olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beklenen gol geldi iste. Ulan Tudor hepimiz goruyordu bi sen mi goremedin

igor mac sonu hemen sutlanmali
boyle sacma sapan adamlara sabredip kanser etti beni

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Çok zor ya şimdi çevirmek ama hadi ya.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alma daha Feghouli'yi, bekle biraz daha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kapattım. Tudor resmen maçı verdi hamleleri ve hamlesizliğiyle... Senin ben...

Geri
Üst Alt