17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Zorlanacağımızı tahmin etmiştim maç öncesi ama bu kadar yetersiz bir oyun beklemiyordum. Tudor hala anlamamış geriye yaslanarak maç kazanılamayacağını.

Son 3-5 dk kıpırdanan takım az daha gol atıyordu. Maçın başından sonuna kadar ne oynadık anlamadım. Hele golden sonra sahada izlediğim takıma ve kenardaki yönetime inanamadım. Şaka gibi bir maçtı gerçekten.

Sezon boyunca puan kayıplarımız olacak elbette ama göz göre göre, kendi elimizle maçı vermek moral bozdu.

1-0 a yatarsan yersin böyle.Tamam hava bunaltıcıydı antalyada zemin kötüydü ama 90 dakika böyle gitmeyeceği belliydi.Selçuk yerine feghouli alınmalıydı.Selçuk tam el freni zaten tek yapabildiği düşüp faul aldırmak.

Haftaya şu kadroyu sahaya sür adamı deli etme çakma conte...

Muslera
Mariano Maicon Denayer Linnes
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis​

Ndiaye sahada kalsaydı, Selçuk hiç girmeseydi daha mı kötü olurdu diye Tudor'a sormak istiyorum.

Milli takim aralarindan nefret eder oldum takimin haline bak, antalya nem arti sicaklik ve bügünde isteksiz oyun puan kaybini getirdi, en büyük yanlislik tudor yapti kötü de oynasa ndiaye selcukun yerine cikamaz resmen takim el frenine basti.

1 macla gomenler dolmus.

Tamam kotu oynadik. Acayip bi uyusukluk vardi takimin tamaminda. Yani 1-2 kisiyi suclayacak bisey yok.

Belhanda bu tip maclarda daha fazla sorumluluk almali. Ne yazikki onun tam yedegi yok takimda.

yemin ediyorum bütün moralim yerle bir oldu takım aynen geçen seneki tudorun takımına döndü yine bukadar değişimi görünce şok oldum, ilk 3 hafta çok yanılttı bizi

antalya sabaha kadar oynasa gol atamaz oyunun icinden bu hic olmasa güzel bir bilgi.
ama duran toplar hep sorun daha dogrusu kornerler.
be arkadas cikmiyorsun tamam ama bari adam al direge hep ayni gol yenip önlem almamak da ne ?

rakipler bizi çözecek demiştik. bekleri ve fernando-belhanda pas bağlantılarını kitle Galatasaray takımı duruyor B planı C planı olmalı Selçuk hamlesiyle oyunu tutmaya çalıştı olmadı belki Tolga yerine bir kanat alsa oyuna rakip beklerde bu kadar kolay gelemezdi

Tolga yerine Feghouli monte edersek daha etkili olabiliriz.

İyi top oynamiyoruz derken !!!!!!!! Nesen futbol? Tamam bugun iyi degildik ama dehset sicak bir hava ve nem var bizim burada olsaniz anlarsiniz da iyi oynamiyoruz demek ciddi art niyet,ilk uc hafatada ulkenin en.iyi futbolun oynadık

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Art niyet falan yok sakin ol pollyannacılık yapmaya gerek yok evet zemin ve hava etkiliydi ancak kötü oynadık o kadar tekrar sakin ol

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yalnız biz bu sol tarafla devam edersek 2.küme takımından bile gol yiyebiliriz

keşke ıyı oynayıp kaybetseydık bu kadar uzulmezdim.sol kanat aksıyor çözum gereklı.feghouli acil form tutmalı.

Bir kez daha milli araya sövüyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

83 de gol yemişiz adam 88 de belhanda yı çıkarıp feghouliyi alıyor. Sadece şuna bakarak bile tudor denilen adamdan bir halt olmayacağını anlayabilirsiniz.

Geri
Üst Alt