17/18 H:4 | Antalyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 10 Eylül

Tolga isterse 20 tane gol atsin.
Yetersiz bir oyuncu.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Yalnız maç öncesi ısınırlarken izledim. Herkes kan ter içinde kalmıştı.

Bu kadar sıcakta öyle pres yapamazsınız. Ben gene de yakıp yıkmayı doğru bulmuyorum ama Tudor saçmaladı, müdahale etmedi ve bizim gibi izledi maçı

Sent from my iPhone using Tapatalk

zemin ve hava kötüydü tamamda aynı zemin ve havada antalyalı oyuncularda oynadı

10 tane transfer yaptık. Milyonlarca avro para harcadık ve hala daha selçuk yüzünden maç veriyoruz. Bu kadar transfer yapıp hala daha Antalya deplasmanında puan veriyorsak ne desek boş. Geçen seneki o çöp takımla bile kazanmıştık lan. Süper takım olduk dediğimiz takımla yenemedik.

Tudor bu kafa ile giderse mevzu yavaş yavaş Fatih Terim'e doğru kayacak zaten orası çok net. Böyle abuk subuk bir puan kaybı daha olursa görüşme odasına çağırırlar.

antalya sabaha kadar oynasa gol atamaz oyunun icinden bu hic olmasa güzel bir bilgi.
ama duran toplar hep sorun daha dogrusu kornerler.
be arkadas cikmiyorsun tamam ama bari adam al direge hep ayni gol yenip önlem almamak da ne ?
bi maçta 10 tane korner verirsen biri zaten gol olur. futbolumuz rezildi yanlış değilsem maçı kornersiz bitirdik okadar berbattık

O degil de bu hafta puan farkini acalim derken, bjk 10 kisiyle karabükten 3 puan cikardigi yetmemis gibi biz de 2 puan kaybettik antalyada. Yine puan puanayiz iyi mi...

Bugün harbiden cok rezil futbol vardi sahada.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Selçuk efendi acilen sneijder misali gönderilmeli.Hatta sözleşmesi sonlandırılıp ligin ortasında dımdızlak ortada kalmalı.

antalya sabaha kadar oynasa gol atamaz oyunun icinden bu hic olmasa güzel bir bilgi.
ama duran toplar hep sorun daha dogrusu kornerler.
be arkadas cikmiyorsun tamam ama bari adam al direge hep ayni gol yenip önlem almamak da ne ?
harbiden sıkıldık aynı golleri yemekten. muslera bir yan topta öyle kala kaldığı an anlıyorum ki yedik golü.

İlk haftalarda biraz dikine, enerjik ve tempolu görüp mutlu olduğumuz, sonrasında abartıp kabarttığımız oyunumuz Antalya sıcağı ve kötü zemininde patladı.

Bu oyuna ve bu kadar çok savunmaya göre beraberlik iyi skor. Rakip 2 katımız şut attı, kornerlerde 10-0 falan herhalde.

Takımın iletide topu tutabilmesi, ve gerektiğinde baskı kurabilmesi gerek. Buna çözüm bulmadan şampiyonluk zor.

Haftaya 11 'imiz Denayer ile bozulur ve Feghouli kesinlikle daha çok şans bulur. Kumaşını hissettik ama 5dk birşeyler yapmasına yetmedi.

Geçmiş olsun, Kasımpaşa maçında tam dolu tribünlere devam ederiz inşallah.

Biz hiçbir zaman skorun üstüne yatamayız çünkü duran toplarımız malum. Bunu bile bile saçma hamlelerle ısrarla geriye yaslanmaya devam etti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

50 tane korner verdik yoksa onun dısında pozisyon vermedik pek

ama sol taraf berbat oldugunda sürekli korner oldu okadar cok kornere gol normal

yok iyi takim kornerden gol yemez.
3 5 tane korner attilar hemen golmu yemek gerekir.
bu yanlis yorum.
daha dogrusu artik muslera direklere adam alsa iyi olur.
ayipmidir nedir anlamadim direkler niye hep bos hele ayni sekil gol yiyip bunu farkina varmamak daha aptalca.
koskoca oliver kahn bile 2 direge oyuncu alirdi hep, bazi kaleciler bunu örnek almali.

Bu takımda ilk tekme tudora ikinci tekme Selçuk 3 Tolga

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tudordaki selçuk aşkı leyla ile mecnunu geçti herif YÜRÜYEMİYOR sahada bitmiş emekli olmuş

Ndiaye neden çıktı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse bana Selçuk denilen gerizekalı ve gereksizin neden oyuna girdiğini açıklayamaz.Ndiaye'nin sırf pres katkısı dahi bu maçı almamıza yeterdi.Suç tamamen Tudor'un.Golü bir şekilde bulacaklardı.Ki Etoo denilen voleybolcu şerefsizle yine duran toptan golü buldular.:mad:

Geri
Üst Alt