Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harbiden sıkıldık aynı golleri yemekten. muslera bir yan topta öyle kala kaldığı an anlıyorum ki yedik golü.
Elinde ortasaha yoksa Badou'yu niye çıkarıyor o zaman? O bölgede Koray bile Selçuktan daha iyi oynardıElinde baska ortasaha oyuncusu yok mecbur kaldi.
Butun yerli seviciler gorsunler tekrar yerlilerini.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Oglummu 41 yasindayim lan ben. Hadi yuru git isine yenisin ama takipteyim ,dur bakalim diger mesajlar nasil ilk kayipta ortaya cikan tipleri sevmemOğlum sen kimsin lenişine bak yeniyle eskiyle olmaz bu işler efendi ol
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
"Feghouli topla çok hızlı gitmes"
Ridvan Dilmen
bi maçta 10 tane korner verirsen biri zaten gol olur. futbolumuz rezildi yanlış değilsem maçı kornersiz bitirdik okadar berbattık
Orada, o ortaya Musleranın çıkma şansı yok ve direkte adam olsa bile o kafa vuruşunda direkteki oyuncu hiç bişey yapamazdı. Top direğin dibinden girmedi ve yere değdi. Ayrıca iki maçtır hava toplarında çok çok iyiyiz ama işte bir anlık uyuma gol olabiliyor.antalya sabaha kadar oynasa gol atamaz oyunun icinden bu hic olmasa güzel bir bilgi.
ama duran toplar hep sorun daha dogrusu kornerler.
be arkadas cikmiyorsun tamam ama bari adam al direge hep ayni gol yenip önlem almamak da ne ?
Oglummu 41 yasindayim lan ben. Hadi yuru git isine yenisin ama takipteyim ,dur bakalim diger mesajlar nasil ilk kayipta ortaya cikan tipleri sevmem
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynı geçen yılki gibi. ilk 3 maçta öne geçince bile saldıran hücum oynayan takım geçen yılki atıp üstüne yatmaya çalışan ama yatamayan takıma döndü. biraz ümitlendik senden tudor ama yine o salakça hareketlerine başladın abvBiz hiçbir zaman skorun üstüne yatamayız çünkü duran toplarımız malum. Bunu bile bile saçma hamlelerle ısrarla geriye yaslanmaya devam etti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi