Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
Erman hocada fenerin ikinci golü gol dedi ya. Kararsız kaldım resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clichye carpmiyor, cli topla oynamaya calisiyor dedi. Ama jansen volkanın görüşünü kısıtlıyor sanki.Erman hocada fenerin ikinci golü gol dedi ya. Kararsız kaldım resmen
su freiyin golün benzerini belhanda da atabilir gibi sanki kadiköyde
Fenerbahce silinecek turk futbol tarihindenArtik muhattabimiz Besiktas ve Basaksehir.
Hakem ikinci golu verdikten sonra ayının koşusu auhauhajuahaha. Ulan ayı bir gün bizi gulmekten öldürecen.
yalnız netoyu begendım ayagı ortasahalarından düzgün fbnin
Yav arkadaş daha iyi olması için eleştiriliyor, şunu bir anlasak. Genel kanı çok iyi mücadele ediyor, kumaşı iyi belli ama işte bu kumaşa göre ofansif katkısı artmalı, basit pas hataları azalmalı. Şimdi bunu yazmakta ne sakınca var? Bunu yazmak ile oyuncu yerin dibine mi sokulmuş oluyor?
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi bir birimizi yanlış anlayıp yanlış şeyler yazmayalım. Benimkisi x oyuncu ile y oyuncunun karşılaştırılması değil. Sadece, Belhanda olsun, bir başka oyuncumuz olsun, eksikleri dile getiriliyor diye ikide bir tuhaf reaksiyonlar veriliyor. Halbuki olay yerin dibine sokmak değil ki, Galatasaraya daha faydalı olmasını temenni etmek, bu doğrultuda herkesin kendine göre eksikleri dile getirmesi.Ben ne yazmışım sen ne yazmışsın? Benim söylediğim ile bağlantılı bir durum değil yazdıkların.