17/18 H:5 | Başakşehir 2-2 Trabzonspor | MS | 17 Eylül

Başak 2-2 bitir maçı.

Bizim alt yapımız Türkiyenin en iyisi aslında.
Sonra altınordu Buca bursa gelir. Trabzonun alt yapısı iyiler arasında bile varmı tartışılır. İki oyuncu ile iyi alt yapı olunmuyor
bizim altyapi ile fener+bjkyi topla 1 tane adam akilli futbolcu anca cikar. bizim alt yapi cok kötü

lan bu abdulkadir nasıl çıktı trabzondan fabrikasyon hatası gibi. müthiş ışık var çocukta

Basaksehire kitliyorlar demek

Hakem hamsileri dogruyor

Abdulkadir ve Yusuf avrupaya gidip kendilerini kurtarsalar iyi ederler

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Zamaninda Burak-Drogba ikilisini gereksiz fantazilere kurban etmemiz bize en az bir sampiyonluga bedel oldu. Burak´i hic sevmezdim, ama ona göre oyun degistirildiginde, bu ligde adam mac kazandiriyor.
Burak'dan ts'ye gittiği günden beri tiksiniyorum ama adam leblebi gibi atıyo

TapaTalK

Maclari izledikce, ayni kaniya variyorum. Diger takimlar bu ligde, bizim fizik seviyemizin yanina bile yaklasamaz. Yürekli ve özgüvenli oynadigimiz sürece, bunlarin hepsini bozguna ugratiriz.

Zamaninda Burak-Drogba ikilisini gereksiz fantazilere kurban etmemiz bize en az bir sampiyonluga bedel oldu. Burak´i hic sevmezdim, ama ona göre oyun degistirildiginde, bu ligde adam mac kazandiriyor.

Ligde ortalama üstü bütün maçlarda sahadan siliniyordu, hatta Atınç muhtemelen Burak'a karşı oynadığı futbolla oradaki scoutları yanıltarak Leipzig'e gitmiştir. Gerçekten takımı 10 kişi oynatıyor hiç abartısız.

Geri
Üst Alt