17/18 H:5 | Beşiktaş 2-0 Konyaspor | MS | 18 Eylül

adam saat satan arkadaslarinin yanina yolladi topu
bu ne lan

Olabilir. Sonucta her spiker bir takimi tutuyordur ama boyle gerizekali laflara gerek yok.

Bein'e sikayet etmek lazim bu herifi.

Acsin iki mac izlesin ingilterede gorsun nasil mac anlatilir.

Neyse ben niye kafa yoruyorum ki zaten. Yaptigimiz ne dogru ki bu dogru olsun.
Ingiliz spikerler insanin ufkunu aciyor, pozisyonlara yorum katiyorlar, daha bi ballandiriyorlar. Turk spikerler dumduz. "Top sag kanatta, orta ve Gomis. Gomis Gomis Gomis. Gomis'ten muthis gol. Topa cok iyi vurdu. Taraftariyla seviniyor. Iste golun tekrari. Belhanda saga acti. Orta ve Gomis. Galatasaray onde".

Kardesim ben bunu goruyorum zaten bana ekstradan biseyler katmayi denesene. Atiyorum de ki "Belhanda'nin topla ayaginda bu kadar bos kalmasina izin verilmemeliydi. sol bekin kademeye girip Gomis'i kapatmasi gerekirdi." vb. Gollerden sonra golu atan oyuncunun adini 50 defa soyleyip "Aslan'in Fransiz golcusu" gibi bos sifatlarla laf kalabaligi yapmakta ustlerine yok.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2. yarı milosevicin girip şut atması lazım bu konyanın son paslar çerçöp

Bizim maclarda rakipler ceza sahasina giremiyor,bu Mac 30. Dakikadan bu yana besiktas'in ceza sahasinda oynaniyor neredeyse

Sampiyonlugu derbi ve deplasman maclari belirleyecek anlasilan.

iyi oldugunu sandıgım takımlar pok cıkıyo hep.traorenin yoklugu mahvetmiş bunları ama musa araz ve ezekiel neden yedekte duruyo anlamadım?konya savunması zaten yeterince kolaylaştırıyo bjknin işini.hücumda musa ve ezekiel iş yapabilir ancak.oyuna girmeliler.yoksa en az berabere biter dedigim maçı bjk cok rahat kazanacak.

Konyalilarda is çıkmaz.
Kargalar bir şekilde küçük takımları yeniyor.

Büyüklere karşı da hakemler ile en kötü bir puani alıyorlar.

Bunlar kolay kolay puan kaybetmez

Gerçek Kaptan NANDO!

cenki kim durduracak diyorlar
lan ne pis insanlar bunlar ya

Geri
Üst Alt