17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

Arenadaki maçlarda en kötü 17de 15 yapmamız lazım, asıl önemli olan deplasman standartımız bakalım ne durumda olacak. Önümüzdeki hafta bursa maçında inşallah pısırık bir takım izlemeyiz antalyadaki gibi

Erken gol bulamadıgimiz zaman çok acele edip abuk sabuk hatalar yapıyoruz.
Bu problemin üzerinde durmamız lazım. paşa her ne kadar zaman zaman iyi top yapsalar da devamını getiremediği için golü bulamadı ama daha güçlü rakipler içerideki maçlar da dahi çok zorlar bizi.

GSCimbom Mobile App

belhanda bugün daha iyiydi umarım yükselişi devam eder ama hala sanki biraz çekingenlik var daha özgüvenli ve hırslı oynamalı. belhandanın performansına yeteneğine çok ihtiyacımız var o sorumluluğu almalı. feghouli de performansını göstermeye başlarsa muazzam olur bugün o kısa sürede bile hayran kaldım kalitesine

Son düzenleme:
Galatasarayımız maç sonunda rejenerasyon idmanında
0f2f371d709dd2672da4e3c87aa6b16d.jpg

Ilk defa goruyorum boyle birsey.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasarayımız maç sonunda rejenerasyon idmanında
0f2f371d709dd2672da4e3c87aa6b16d.jpg

Ilk defa goruyorum boyle birsey.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapıyor bunu. Maç sonu röportajında zaten yarın izinliler bugün kondisyonlari açısından maç + rejenerasyon futbolcular için yararlı oluyor dedi.

Bu adamın bu huyunu seviyorum işte.
Bayram zamanı da 1 gün izin vermişti.
Riekerink döneminde 3er 5 er izin yapıyormuş futbolcular.

GSCimbom Mobile App

belhanda asist olabilcek pozisyonlar yaratıyo garry ve tolgaya ragmen...sneijder bile 2015te telles ve formda bi yasinle oynadı.gecen sezon da bruma gibi bi manyakla oynadı sneijder..takımın geri kalanı çöp olsa da...belhandanın iki kanadında da yetersizler var.buna ragmen iyi.feghouli takıma girince daha iyi olacak.ve tabi devre arası asamoah veya bi sol kanat gelince daha da iyi....

ülkede bu rejenarasyon idmanı denen şeyi yapan başka bir takım varmıdır sanmıyorum.

belhanda asist olabilcek pozisyonlar yaratıyo garry ve tolgaya ragmen...sneijder bile 2015te telles ve formda bi yasinle oynadı.gecen sezon da bruma gibi bi manyakla oynadı sneijder..takımın geri kalanı çöp olsa da...belhandanın iki kanadında da yetersizler var.buna ragmen iyi.feghouli takıma girince daha iyi olacak.ve tabi devre arası asamoah veya bi sol kanat gelince daha da iyi....

Devre arası Asamoah olayı olur mu rengim? Kadroda açık bölge kalmayacak o da gelirse, üst düzey her bölge.

erkenden hareket ettim stada
baktım galatasaraylı ağabeyler falan demleniyorlar sohbet ettik stadın dışında
sonra birtakım mafya gsliler kavga etti(ne gereksiz olaylar yapmayın renktaşlar)
ilk güvenlik kartımı okutamadı aşırı gerildim bu maça giremezsem ölürüm modlarında güvenliği geçtim
batı üstte yerimi alabildim turnikede sıkıntı çıkmadı
JO7W2E.jpg

biraz da maçı anlatam
mariano'ya bayıldımmmmm
tudor feghouli'yi çok geç aldın bro
rodri tolga berbattınız

Maca bakadim, dugun vardi.. özet'e baktim simdi, resmen ezmisiz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Burada biri vardı Mariano'da bir numara yok Sevilla'da herkes oynar sistem içinde diyordu o futbol malı kimdi hatırlayan var mı?

Çok var öle embesiller.Fernando geldiğindede bu oyuncu sıradan biri, Atiba ile aynı değerde diyen bir gerzekte mevcuttu forumda.Bunu diyende aynı salaktır muhtemelen.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt