17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

Bilet fiyatlarını hemen artırmışlar ondan sonra niye stad boş ulan kale arkası bile 50 lira olursa tabi dolmaz.

Ben Tudordan ümidi kestim. Ilk yarida işi bitirmemiz lazim. Yoksa Tudor yine alehimize takıma degisiklikler yapar.

Tudor 3 maç iyi oynuyo İmparator oluyor. 1 maç kötü oynuyor, burası onun yeri değil len diyorlar. Siz kıvransanızda adam kadrosunu kurdu ve ilk 10 hafta da alacağı 25-26 yada 28 puan onun takımda kalmasını sağlayacaktır. Paşayıda Allah izin verirse 4 leriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu tinerciler leş gibi oynuyor ama kime sorsak zamana ihtiyaçları var. 0dan takım kuran Galatasaray'ın nedense zamana ihtiyacı yok.

Bu tinerciler leş gibi oynuyor ama kime sorsak zamana ihtiyaçları var. 0dan takım kuran Galatasaray'ın nedense zamana ihtiyacı yok.

Onların taraftarları sağ duyulu 3 sene sabrettiler 2 senedir şampiyonalar, biz 1 ay sabretsek 3 sene 4 sene şampiyon olucaz belkide, taraftarlarımız biraz aceleci son 2 seneden dolayı, en ufak hata da yerin dibine sokuyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

LINEUP111505255912942.webp

Bu hafta ilk üç msç gibi baskılı oyun brkliyorum. Telekomda tudora ihtiyaç olmadanda kazanırız. Sorun olmaz ama deplasmanlar bir teknikdirektörün yeteneğini gösterir. Çünkü oyıncular baskı altında iken veya coşkulu değilken ufak detaylar, oyuncu tercihleri skoru belirler. . Milli maç sonrası puan kaybına da artık garanti gözüyle bakıyorum. Bundan sonra milli maçtan sonra konya ve başakşehir deplasmanları var puan kaybı garanti.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artık Feg oynamalı en en kötü 2. Devre oyuna başlamalı. Rodrigues de formu ile alışık olduğu kanatta daha iyi işler yapabilir. Lato da hazırsa girerse takıma iyi olur bu adamları bir deplasman maçında başlatmaktansa böyle bir maçla dahil etmek daha akıl işi. Geri bile düşsek dönebiliriz. Deplasmanda öne geçersek zaten nanay halimiz ancak ikinci yarı filan olacak ki oyunu tutalım.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar'ın bir sakatlığı yoksa Serdar-Maicon oynamalı. Denayer dursun kulübede...

Feghouli sanılanın aksine Tolga'nın yerine değil Garry'in yerine oynayacaktır diye düşünüyorum.

igor takıntılı ve asırı inat bir adam maalesef tolga ve linnes sakatlanmadan yada net sekilde gol yedirmeden kesecegini sanmam

aynı 11le cıkacaktır

sol tarafın islemedigini üstüne zarar verdigini göremeyecek kadar inatcı

Lato en fazla kadroda olur oynatmaz hemen,hem kondisyonu eksiktir hemde hala %100 iyileşmedi

Lato en fazla kadroda olur oynatmaz hemen,hem kondisyonu eksiktir hemde hala %100 iyileşmedi

maskeyle oynayabilir istese bu sekilde oynayan tonla adam var antrenmanlara zaten cıkıyordu sadece mac eksgi var

20-30 dk oynatarak mac eksigini kapatabilir ama muhtemelen yine linnes önünde de öbür beyinsize mahkum olacaz

Geri
Üst Alt