Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Skor umrumda degil, öyle gümbür gümbür futbolda istemiyorum, yeterki akli basinda iyi ve güvenilir bir futbol sergileyip kazanalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim icinde ayni 11 ile cikmasi sürpriz olmaz.igor takıntılı ve asırı inat bir adam maalesef tolga ve linnes sakatlanmadan yada net sekilde gol yedirmeden kesecegini sanmam
aynı 11le cıkacaktır
sol tarafın islemedigini üstüne zarar verdigini göremeyecek kadar inatcı
maskeyle oynayabilir istese bu sekilde oynayan tonla adam var antrenmanlara zaten cıkıyordu sadece mac eksgi var
20-30 dk oynatarak mac eksigini kapatabilir ama muhtemelen yine linnes önünde de öbür beyinsize mahkum olacaz
Hic sanmiyorum, Antalya macinda skor gittikten hemen sonra bile almadi oyuna.Lato değilde Feghouliyi tak diye koyması lazım hiç uzatmadan,Lato iyice toparladığında alabilir formayı
Latov oynayacak durumda olur ise ilk 11 baslar.igor takıntılı ve asırı inat bir adam maalesef tolga ve linnes sakatlanmadan yada net sekilde gol yedirmeden kesecegini sanmam
aynı 11le cıkacaktır
sol tarafın islemedigini üstüne zarar verdigini göremeyecek kadar inatcı
Hic sanmiyorum, Antalya macinda skor gittikten hemen sonra bile almadi oyuna.
Gelde anlatBu tinerciler leş gibi oynuyor ama kime sorsak zamana ihtiyaçları var. 0dan takım kuran Galatasaray'ın nedense zamana ihtiyacı yok.