17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

Skor umrumda degil, öyle gümbür gümbür futbolda istemiyorum, yeterki akli basinda iyi ve güvenilir bir futbol sergileyip kazanalim.

igor takıntılı ve asırı inat bir adam maalesef tolga ve linnes sakatlanmadan yada net sekilde gol yedirmeden kesecegini sanmam

aynı 11le cıkacaktır

sol tarafın islemedigini üstüne zarar verdigini göremeyecek kadar inatcı
Benim icinde ayni 11 ile cikmasi sürpriz olmaz.
Ben Feghouli olsun, Lato olsun, hic birini ilk on birde cikaracagini sanmiyorum.

maskeyle oynayabilir istese bu sekilde oynayan tonla adam var antrenmanlara zaten cıkıyordu sadece mac eksgi var

20-30 dk oynatarak mac eksigini kapatabilir ama muhtemelen yine linnes önünde de öbür beyinsize mahkum olacaz

Lato değilde Feghouliyi tak diye koyması lazım hiç uzatmadan,Lato iyice toparladığında alabilir formayı

Galatasarayimizin ilk uc haftadaki oyununa donecegini umuyorum. Savunmamiz biraz daha saglam, ancak hucum anlaminda cesitlilik yaratmaliyiz umarim tudor o konuda calismalar yapiyordur.
Haydi aslanlar gumbur gumbur oynayalim 4 5 tane gol atalim

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 farklı yenmemize iyi oran veriyor değerlendirelim renktaşlar

igor takıntılı ve asırı inat bir adam maalesef tolga ve linnes sakatlanmadan yada net sekilde gol yedirmeden kesecegini sanmam

aynı 11le cıkacaktır

sol tarafın islemedigini üstüne zarar verdigini göremeyecek kadar inatcı
Latov oynayacak durumda olur ise ilk 11 baslar.
Linnes cok yetersiz.
Feghoulide bence en fazla 2.yari baslarken oyuna girer.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Nerdeyse her mac asist yapan Rodrigues'i kesmez, özellikle Arena'da

Feghouli - Rodrigues kanatlari ile baslamak iyi olur
Sonrasinda Tolga girer oyuna ikinci yarida ve dinamizm katar

Serdar------>Denayer (Çok lüzumi değil performans açısından ama sakatlık olayından düşünülebilir)
Tolga------->Feghouli (%100 olmalı Tolga 2.yarı merkezi yedeklemeli)
Linnes------>Lato (Lato tam hazır olmadan gereksiz olur)

CGLgT9.jpg

muhabirlerde cok embesil cok gerizekalı su ana kadar 1 tanesi bile cıkıpta sormadı igora,takım iyi fakat sol tarafınız hic calısmıyor ne atak ne pozisyon bunun icin ne düsünüyorsunuz demedi

hepsi yalama derdinde mallar

Gary sola geçer fegholui sağa
Tolga kesik yer
Skoru alınca fegholui çıkar tolga girer
Sadece sağ taraftan hücumla sezon bitmez
Opsiyonu artırmalıyız hücumda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt