Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antrenman resimlerine bakilirsa, Lato ilk on bir, cünkü sari yelek yok.Anladığım kadarıyla Feghouli 11'e girecek ama başkada bir değişiklik yok gibi Serdar ve Linnes 11 olacaklar galiba
Antrenman resimlerine bakilirsa, Lato ilk on bir, cünkü sari yelek yok.
Lato 11 çıkacak . Şu linnes i nasıl 11 görüyorsun ilginç. Antreman resimlerinde lato var. Linnes çöpü oynamayacak kardeşAnladığım kadarıyla Feghouli 11'e girecek ama başkada bir değişiklik yok gibi Serdar ve Linnes 11 olacaklar galiba
Lato 11 çıkacak . Şu linnes i nasıl 11 görüyorsun ilginç. Antreman resimlerinde lato var. Linnes çöpü oynamayacak kardeş
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Koray hep yelekli ama . Antremanda olsa ne olur . Şu linnes e kılım senle alakası yok kardeşNe alaka yaw,Korayda antrenman resimlerinde var bundan dolayı ilk 11'de o zaman,Linnes sakatlığından ötürü dün yoktu bugünde muhtemelen takımdan ayrı çalışmıştır.Hem Lato oynarsada nolacak ki ben oynamasınmı diyorum sanki
Buna katilmiyorum Fernando bence bu formasyonla cok daha verimli oluyor. Fernando ileriye cikarsa , stoperler gobegi o kadar acamayacak ve beklerin arkasini kapatamayacaklar, e onlar da kapatamayinca bekler, ozellikle mariano, oyunun icine bu kadar rahat giremeyecek, girse bile su 4 mactaki savunma saglamligi olmayacak.Feghouli ilk 11'e Belhanda yedege. Fernado'yu da Allah askina stoperler arasina gömdürmesin birak artik su sacmaligi Tudor. Resmen adamin verimini düsürüyor.
Buna katilmiyorum Fernando bence bu formasyonla cok daha verimli oluyor. Fernando ileriye cikarsa , stoperler gobegi o kadar acamayacak ve beklerin arkasini kapatamayacaklar, e onlar da kapatamayinca bekler, ozellikle mariano, oyunun icine bu kadar rahat giremeyecek, girse bile su 4 mactaki savunma saglamligi olmayacak.
Tudor , savunmaya cok onem veriyor bunu Aykut gibi 7 on libero ile degil takim halinda yapmayi tercih eden bu acidan da modern futbolun gerekliliklerini -kendince- yerine getiren bi td. Bana kalirsa son mac disinda belhanda tudorun istediklerini buyuk olcude yapiyor, tempo baski hava topu beklenenden az da olsa key pass. Bence feguli yedek baslar gidisata gore 88 de falan girer yine.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi