17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

Kendi sahamızda bu maçları kazanamıyosak zaten şampiyon olamayız. Önemli olan oynanacak futbol doyurucu olmalı. Antalya maçı 1 maçlık kazaymış dedirtmeli. Ypksa gelecek için hem tudora güven hemde şampiyonluğa inanç çok azalır. Çünkü rakibimiz kötüde oynasa kazanabilen bir takım. Basit puan kayıpları bizi bitirir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artık gel be 20:00

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

c8176db06b2af75e98090c09dfcb01a2.jpg

Güzel bir maç günü geçiririz inşallah haftamız zehir olmaz. Şampiyonluk istiyorsak böyle maçlarda puan kaybı yapmamamız lazım.

Akşam basıp geçeceğiz.

3-0 diyorum.

?❤️

Maçın sonucu heyecanı kaçmasını istemeyen bakmasın.

3-1

Latovlevici'nin sol kanada çağ atlatacağı maç.

Umarım hocanın, oyunu ve rakibi okuma konusunda ışık verdiği bir maç olur.

Neuymar,Selçuk'un bizdeki ilk zamanlarındaki gibi frikik kullanıyor fırsat vermemek lazım.

bugün tolga yedek olmasina ragmen oyuna selcuk alinirsa tudor hemen mactan sonra sutlanmalidir

Erken gol bulabilirsek tahminlerden daha kolay bir maç olabilir lakin zor bir maç olacağını düşünüyorum. Umarım Sivas veya Kayseri maçlarına benzer bir tablo ile karşılaşır ve umut tazeleriz.

Tabi bir de çok önemli bir mevzu daha var; Belhanda. Yarın muhakkak gol veya goller bulmalı ki üzerindeki baskıyı kırma yolunda o goller ona yardımcı olsun. Giremezse sıkıntı daha da büyüyecek ve bu takıma direkt olarak yansıyacaktır. Mesela yarın Kasımpaşa'yı 2-0 yeneceksek eğer bu 2 golü de bir şekilde Belhanda atsın isterim. Bu hem bizim hem de Belhanda'nın hayrına olacaktır.

Belhanda'yı çok erken eleştirmeye başlayanlar da ölümüne savunanlar da bir şeyi anlamak zorunda; Belhanda'dan verim alamazsak şampiyon olamayız bu çok net. Sezon sonuna kadar yerine başka bir oyuncu alma şansımız da yok. Belhanda & Feghouli ikilisinin ofansif katkısı şampiyonluk yolunda son derece kritik olacak gibi görünüyor. Diğer transferler belli bir standardın altına düşmeyecek gibi o konuda fazla bir endişemiz yok lakin özellikle Belhanda bir şekilde ritmini bulmak zorunda. Feghouli daha istikrarlı bir oyuncu gibi görünüyor umarım takıma bir önce monte edilir. Tolga ile falan olacak işler değil bunlar.

Katılmıyorum. Belhanda gol katkısı çok beklemediğimiz bir oyuncu illa gol atmak zorunda değil. Taraftarın alıştığı 10 numara olayı yüzünden gereksiz baskı yapılıyor adama. Benim Belhanda'dan beklediğim kilit sayısını artırması, topla daha çok buluşması ve laubali oynamamasıdır. Oyun sistemimize uysun yeterli.

Ndiayenin de gol atmasi dilegiyle.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Geri
Üst Alt