17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

o6YgE7.png

Tudorun ne yapacağını, oyuna ne tarz müdahalelerde bulunacağını merakla bekliyorum...İştahlı bol presli ve oyunun her dakikasında hakimiyetin bizde olduğu bir maç olur umarım...

Bu Kasımpaşanın kalecisi hep bizim maçlarda panter kesilen herif.

Kasımpaşanın handikapı orta sahası temposuz gol yemeye müsait takım

Feghouli tam olarak hazir olmadan ilk 11 baslamasin bence

Bizim insanimiz bayiliyor daha ilk mactan asip kesmeye,hazir olsun ligin icinden gecsin

Selçuk efendinin gönlünü almak için n'Diaye kurban etmeyi bırak artık Tudor...

Bugün gelmeyen ve devretmeyen kombine sahiplerine iyi söveceğim hazırlıklı olsunlar

Galatasaray demek pres cosku tempo demek

Taraftarla beraber bu coskuyu sahaya yansitmamiz lazim

Bu hafta da gomisin gol sevincini görürüz inşallah :D

XPERIA X

Taraftar beklentisi ne kadar renkdaşlar 40.000 olur mu en az dersiniz....

Biletler dünden tükenmişti, kombineliler bi adilik yapmazsa 45 bin görürüz gibi rahat.

Tatil de bitti artık kombineciler bi zahmet gelirler maça

full olsun bu maç gelmeyecekler ne zaman gelecekler?

?❤️

Katılmıyorum. Belhanda gol katkısı çok beklemediğimiz bir oyuncu illa gol atmak zorunda değil. Taraftarın alıştığı 10 numara olayı yüzünden gereksiz baskı yapılıyor adama. Benim Belhanda'dan beklediğim kilit sayısını artırması, topla daha çok buluşması ve laubali oynamamasıdır. Oyun sistemimize uysun yeterli.
İlla her maç gol atacak diye bir kaide yok. En nihayetinde bu adam bir santrafor değil. Kendisini değil takımı oynatması çok daha önemli. Ben onu üzerindeki baskıyı bir an önce kırsın diye söylüyorum.

Bu arada taraftarın alıştığı 10 numara diye bir şey yok. 10 numaranın ne anlama geldiği nettir ve herkes gayet iyi bilir. Bir karar verilsin; Belhanda 10 numara mı b2b oyuncu mu? İnsanlar da ona göre değerlendirsin.

veysel sarı'nın ofsayt çizgisini bozduğu pozisyonda Gomis'in golünü görür gibiyim

basar geceriz relaks olun gencler

Kasımpaşa yabana atılacak takım değil. Geçen seneden beri Kemal Özdeş'le iyi form yakaladılar. Defansif olarak ciddi sıkıntılı takım ama önde çok tehlikeli.

Murillo,Trezeguet çok hızlı oyuncular. Neumar çok teknik oyuncu. Bana göre baya gollü maç olacak.

Geri
Üst Alt