17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

tolga niye her bosa kostugu zaman koca kollarini aca aca gostermek zorunda hissediyor kendini?
Pas bekledigi arkadasi sanki onu gormuyor mu kosarken? hani cok atik bir oyuncu olur sneijder gibi belki kacar pasi atamazsin ama tolga niye surekli yapiyor bunu?
yoksa tribunlere "bakin ben nasilda istekli oynuyorum" ayaklari mi yapiyor?

Belhanda'ya 10 numarayi vererek sanki kendi ipimizi cekmisiz. cocuk baskiyi kaldiracak bir oyuncu degil. selcuk gibi icine kapanik. adama baskiyi 10 numarali formayla verdik simdi rahat oynayamiyor. Kendisini Ndiaye gibi bu takimin bir parcasi olarak takima katmaliydik. Yildizi degil.

Son düzenleme:
Müthiş oynuyoruz tek eksik fazladan gol ve Feghouli.

HTC 10

Şu oyunu gördükten sonra yabancı sınırı muhabbetleri canımı daha da sıkıyor. Şerefsiz köpekler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesela Burak olsa Gomis'in pozisyonunda topun üstüne basip sonra vurmak hayatta aklina gelmezdi.

Muhtesem düsündü orada Gomis.

Gomiş ve Belhanda bugün aralarında iyi paslaştılar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu futbola can fedaaa

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası ilk üç maçı da göz önünde bulundursak, en iyi, en baskılı futbol bu ilk 45dk da vardı. Bu kadar efora rağmen devre arasına 0-0 girseydik yazık olurdu.

İkinci yarı daha dengeli ve Feghouli tadında bir oyun bekliyorum. Antalya maçındaki gibi skora yatmayız ve sahamıza kapanmayız umarım.

selçuku almasa bari bu tudor herifi.feghouli girsin garry yada tolga yerine.

bu sezon oynadigimiz en iyi futbol bence ama ilk 3 mactaki kadar etkili degiliz kalenin önünde

acaba rodrigues ve tolgadan ötürü olabilir mi?çünkü ikisi de bikaç gol pozisyonunda aşırı saçmaladı.ve sürekli top kaybı yapıyolar.bu iki kazmaya ragmen 4-5 pozisyonumuz var.

Garry mi Tolga mı çıkar bilmem artık ama en az birisi çıkmalı.
Fegholi girmesi gerekir. Maç çoktan kopmuştu bu iki mal olmasaydı

Mariano'nun az çok böyle bir katkı vereceğini tahmin ediyordum. Adam 4 yıldan beri Sevilla'nın banko sağ bekiydi.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu oynadığımız futbol ile sezon bitmez ya. Sürekli rakip sahada pres yaparak orada top kapıp gol bulmaya çalışıyoruz, başka bir planımız yok. Büyük maçlarda 2 pasla çıkar adamlar ve patlarız. Liverpool da bunu deniyor, sonuç ortada.

Kötü oynamamıza rağmen bu kadar pozisyona girip tek kale oynuyoruz. İlginç bir takımız

Eğitim şart

Geri
Üst Alt