17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

Garry bir ara kendini Bruma ile kıyaslıyordu. :) Çalım atamayan, pozisyonu bitiremeyen topçunun o pozisyonda işi yok. Bütün baskı, pres bunlar yüzünden boşa gidiyor.

Lig başladı

Artık önlem alacaklar bugün ki gibi.

Geçen sezonda böyle olmuştu

Şimdi 5 maç sayalım bakalım ne yapacaklar

Rıdvan baskılı oyunumuzu törpülemek için faulsiz ikili mücadelelerimize hakem faul vermedi filan diyor şeytan manipülasyona başladı önce yabancı sınırı şimdi faul meselesi

DJ3cE0nXcAAHr6V.jpg

Kasımpaşa'ya düşme potasında demeleri lazım 7 puanlı kasımpaşa'ya

TapaTalK

Kayseri 8 puanla düşme potasında

Selcuk oyuna girmezse butun maclari alip nagmaglup sampiyon oluruz bundan 100% eminim.

Gecen haftada takilmamimizin tek sebebi Selcuk'tu.

Tebrikler takima adim adim gidiyoruz. Bursa macini simdiden iple ceker oldum.

Serdar' ı bu maç çok beğendim, iyi bir oyuncu ama güvenemiyorsun işte, umarım bu sene sakatlık sorunu yaşamaz artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kasımpaşa'da dursun başganın otelinde kalmış dün gece:asd22:

2.yarı pek zorlamadık.üstüne garry 90 dk çıkardı ,tolga hala oyundaydı.bunlara ragmen pozisyona girdi takım yine.tebrikler

sinan birdaha girmesin gerekirse eksik oynayalim

Belhanda kayboluyor oyunun içinde. Zaten yaratıcılık yönümüz çok yüksek değil. Ofansta sorumluluk alması gereken adam böyle oynamamalı. İki golün de içinde var, evet. Ama yaptığı şeyler hiç de özel şeyler değildi. Sıradan bir oyuncu da yapabilirdi.

Feghouli hazır değil. Hazır olsa yakaladığı bire bir pozisyonda mutlaka rakibi geçip şutu atardı. O hazır olunca oyunu açma noktasında biraz daha rahatlarız. Sete kaldığımızda Rodrigues, Tolga ve üstüne verimsiz Belhanda eklenince sıkışıyoruz.

İyi galibiyetti. Fikstür zorlaşıyor. Haftaya formda Bursa'ya karşı işimiz kolay olmayacak ama oradan çıkıp zirvede kalıcı olduğumuzu göstermeliyiz.

İyi mücadele ettik, iyi oynadık ama buna rağmen çok zorlanarak 2-0 kazanabildiysek bir düşünmek lazım. Bu takım bu sene her maç zevkle izlenir ama hücum yeteneğimiz çok az. Bu halimizle şampiyonluk çok zor. Gol yükünü sadece gomis çekiyor. Belhanda, feghuli bunlar devreye giremezse zor msçlarda çok puan kaybederiz. Belhanda bi pozisyonda şut çekebilirdi ama geri dönmeyi tercih etti yani bu adamın kafasında skor yapmak yok. Ya da sinan, yasin, eren gibi adamların gole katkısı olmalı. Ama bakıyorum bu adamlar ununu eleğini asmış, umursamaz tavırdalar. Kimse yanlış anlamasın, takım iyi ve çok dirençli ama gol yükü tek futbolcuda olursa şampiyonluk çok zor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt