17/18 H:5 | Galatasaray 2-0 Kasımpaşa | MS | 16 Eylül

- Cok fazla efor sarfediyoruz ama ileride hala yeterince pozisyon yakalayamiyoruz. Tek farkla son 20 dakikaya giren maclarin sayisi artmamali. Feghouli'nin form tutmasi ve yaraticilik sorununu cozmesi lazim.
bunun sebebi o dakikaya kadar yakaladığımız net fırsatların garry ve tolga'ya denk gelmesi.
hele bomboş kafa vuruşunu gitti kalecinin üstüne nişanladı tolga efendi.

41866 kişi var dedi beinsport evet.
bunun sebebi açık olarak kombine sahiplerinin gelmemesi.
en az 10.000 kombine sahibi gelmemiş.
havalar böyleyken gelmeyenler havalar soğuyunca ve yağmur çamur olduğunda nasıl gelecekler çok merak ediyorum.
yabancı sınırının geri gelme ihtimalininde psikolojik etkisi olabilir bende oldu transfer dönemindeki o müthiş heyecanım biraz azaldı çünkü düşünüyorsun ndiaye feguli bu adamlar gerçekten bizim mi seneye yabancı sınırı yüzünden gidecekler mi ? asamoahı yabancı sınırının geri gelmesi gündemde iken yönetim almaya cesaret eder mi devre arasında? Bu tarz sorular taraftarın konsantrasyonunu bozmaya fazlasıyla yeter

Belhanda : en iyi maçını çıkardı. Tolga :geçen sezonun sakatlık sonrası performansına döndü. Rodrigues: çok savruktu.
Mariano: ilk yarı Alves gibi oynadı özellikle.
Maicon: Son iki maça nazaran daha az iştahlı ama hatasıza yakındı.
Serdar: en sağlam maçını çıkardı.
Lato: ağır ve hazır degildi. Ama çok kötü de değil.
Fernando: ilk iki hafta ki gibi çok iyi oynadı.
Ndiaye: bizde ko en iyi maçını çıkardı. Pas oyununa girdi.
Gomis : ceza sahası içinde öldürücü. Dışında biraz da çalışabilir ama iyiydi
Muslera: hala tam form tutmadı. Boşa çıkmasi vs bunları yapmazdi pek üst üste.
Feghouli: fizik olarak geride ama akıl olarak en iyi oyuncumuz ofansta defansın dengesini bozan oyuncu olmayınca maçlar sikisiyor buna cozersek 4-5 attığımız maçlar izleriz bu arzu ile.

Muslera-6
Mariano-8.5
Serdar-8
Maicon-7.5
Lato-6
Fernando-7.5
Ndiaye-7
Tolga-5
Rodrigues-5.5
Belhanda-8
Gomis-7.5

Feghouli-6
Sinan-2

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DJ_DGu1X0AAMPsV.jpg

+ Bize en ters gelebilecek tipte rakiplerden biriyle oynadik, onemli bir galibiyet.

+ Takimin istahi ve defansif performans en pozitif nokta. Serdar yada Maicon'a bir sey olmasin diye dua etmeliyiz.

- Cok fazla efor sarfediyoruz ama ileride hala yeterince pozisyon yakalayamiyoruz. Tek farkla son 20 dakikaya giren maclarin sayisi artmamali. Feghouli'nin form tutmasi ve yaraticilik sorununu cozmesi lazim.

- Duran top kullanabilen tek bir adamimiz yok, bu ciddi bir problem ve bir cozumu de yok gibi gorunuyor malesef. Belhanda topu kaldiramiyor bile, baskada isim yok ideal kadroda bu sorumlulugu alabilecek. Duran top golleri olmadan sampiyonluk cok zor.
El insaf, her ne kadar elestirsem bile adam önceki maclarda duran toplari iyi kullaniyordu.
Her mac duran toptan gol atacagiz diye bisey yok.
Daha önemli konu buldugumuz pozisyonlari daha net hale getirmemiz ve Gomis disinda gol katkisi olusmasi.

Belhanda : en iyi maçını çıkardı. Tolga :geçen sezonun sakatlık sonrası performansına döndü. Rodrigues: çok savruktu.
Mariano: ilk yarı Alves gibi oynadı özellikle.
Maicon: Son iki maça nazaran daha az iştahlı ama hatasıza yakındı.
Serdar: en sağlam maçını çıkardı.
Lato: ağır ve hazır degildi. Ama çok kötü de değil.
Fernando: ilk iki hafta ki gibi çok iyi oynadı.
Ndiaye: bizde ko en iyi maçını çıkardı. Pas oyununa girdi.
Gomis : ceza sahası içinde öldürücü. Dışında biraz da çalışabilir ama iyiydi
Muslera: hala tam form tutmadı. Boşa çıkmasi vs bunları yapmazdi pek üst üste.
Feghouli: fizik olarak geride ama akıl olarak en iyi oyuncumuz ofansta defansın dengesini bozan oyuncu olmayınca maçlar sikisiyor buna cozersek 4-5 attığımız maçlar izleriz bu arzu ile.

Muslera-6
Mariano-8.5
Serdar-8
Maicon-7.5
Lato-6
Fernando-7.5
Ndiaye-7
Tolga-5
Rodrigues-5.5
Belhanda-8
Gomis-7.5

Feghouli-6
Sinan-2

bu konuda katılıyorum adminimize , maçları çok fazla şey etmeden koparmak lazım

+ Bize en ters gelebilecek tipte rakiplerden biriyle oynadik, onemli bir galibiyet.

+ Takimin istahi ve defansif performans en pozitif nokta. Serdar yada Maicon'a bir sey olmasin diye dua etmeliyiz.

- Duran top kullanabilen tek bir adamimiz yok, bu ciddi bir problem ve bir cozumu de yok gibi gorunuyor malesef. Belhanda topu kaldiramiyor bile, baskada isim yok ideal kadroda bu sorumlulugu alabilecek. Duran top golleri olmadan sampiyonluk cok zor.
Belhanda bence çok iyi orta yapıyor ve korner kullanıyor , böyle attırdığı epey gol var.
Maicon uzaktan , latovlevic ise hemen hemen her yerden etkili serbest vuruş kullanabiliyor.

El insaf, her ne kadar elestirsem bile adam önceki maclarda duran toplari iyi kullaniyordu.
Daha önemli konu buldugumuz pozisyonlari daha net hale getirmemiz ve Gomis disinda gol katkisi olusmasi.
öylede 11 tane korner kullandık ve 1 tanesini bile biz vuramadık hepsinşi kasımpaşa defansı uzaklaştırdı.

taktikmi yada beceremiyormu bilmiyorum ama 4 macta 30 tane korner attıysa belhanda 5-6 sı ceza sahasına girmistir geri kalan hepsi ön direkte

dedim bi ara icine sabrimi kactı her top ön direkte

öylede 11 tane korner kullandık ve 1 tanesini bile biz vuramadık hepsinşi kasımpaşa defansı uzaklaştırdı.
Bazen böyle olabilir hocam, rakip takimin hava topunda ki becerisi ve evet kabul ediyorum Belhandanin bu sefer duran toplari iyi kullanamamasi.
Ona bakarsan son üc macta bizim takim Antalyada yedigimiz gol disinda bir tane hava topu vermedi, o bile uyuduklari icin.
Her takim öyle kolay kolay hava topu vermez rakibine.
Su acidanda bakabiliriz olaya, ceza sahasi icindeki hic bir oyuncu bir kez olsun ön direge kosmadi.

Belhanda bence çok iyi orta yapıyor ve korner kullanıyor , böyle attırdığı epey gol var.
Maicon uzaktan , latovlevic ise hemen hemen her yerden etkili serbest vuruş kullanabiliyor.
Direk kaleye vuruaslari kastetmemistim, oyle bir pozisyon olmadi zaten bu macta.
10 civarinda duran top kullandi yanilmiyorsam Belhanda, acip izlemenizi oneririm.
Umarim dediginiz gibi bu maca ozgudur. Ama sanmiyorum.

Direk kaleye vuruaslari kastetmemistim, oyle bir pozisyon olmadi zaten bu macta.

10 civarinda duran top kullandi yanilmiyorsam Belhanda, acip izlemenizi oneririm.
Son maçlarda bir ön direk inadı var sanırım çalışılmış bir pozisyon ama bence belhanda selçuktan da sneijder'den de iyi kullanıyor kornerleri

Dediğin gibi olmadı yalnız. Ben tekrar izledim maçı. Kornerler etkiliydi baya sadece 2 tanesi ön direğe kısa düştü yorgunluktan. Kasımpaşa defasının öyle her topu uzaklaştırdığı falan yoktu kornerde.

Izledim zaten, bu yüzden diyorum daha önceki maclarda iyi kullandi, bazen olur böyle durumlar, önümüzdeki maclara bakmak lazim.
Ceza sahasi icindeki oyuncularida elestirebiliriz, bir tanesi ön direge kosu yapmadi.

Lato hem duran hem hareketli toplara , belhanda duran toptan ortalara, Maison long range freekicklere iyi vuran adam.

Şampiyonluk için ise Yasin, , Sinan,Eren, Selçuk gibi isimlerden bir şekilde katkı almamız lazım.

Dediğin gibi olmadı yalnız. Ben tekrar izledim maçı. Kornerler etkiliydi baya sadece 2 tanesi ön direğe kısa düştü yorgunluktan. Kasımpaşa defasının öyle her topu uzaklaştırdığı falan yoktu kornerde.
aynen dediğim gibi oldu.
hiç bir gelen topa bizim oyuncular doğrudan temas edemediler bile.

41866 kişi var dedi beinsport evet.
bunun sebebi açık olarak kombine sahiplerinin gelmemesi.
en az 10.000 kombine sahibi gelmemiş.
havalar böyleyken gelmeyenler havalar soğuyunca ve yağmur çamur olduğunda nasıl gelecekler çok merak ediyorum.

tamam bin kisi gelmez 2 bin kisi gelmez anlarim da, bu 10 bin kisi niye gelmiyor, hem de parasini ödedigi halde? Gerizekali mi bunlar?

cözüm basit: 2-3 mac gelmeyip devretmeyen adamin kombinesini iptal edecen. O koltugu normal satisa sunacan. Bak bakalim nasil tipis tipis geliyor ya da devrediyor. Sirf derbilere yani kaoas kavgaya kombine alanin zaten futbol aleminde yeri olmamali. Sonra da biz futbol ülkesiyiz diyoruz. Hadi ordan. Avrupa da kümeye oynayan takimlar 50 bin ortalamayla oynuyor.

Biraz daha zorlayin beyler ha gayret,belki bok atacak birseyler bulursunuz

Geri
Üst Alt