17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Bu hafta bütün rakiplerimizin istedigimiz sonuclari aldigini düsünürsek, puan kaybi daha da kahredici olacaktir.

Sampiyon olacak takim, bu tip zor gözüken deplasmanlarda kazanir ve herkese mesaj verir.

Galatasaray´in klasik kirilgan deplasman performansini izlersek, hepimiz icin büyük hayalkirikligi olur.

Gercek su ki maalesef, Galatasaray cok uzun zamandan beri zorlu deplasmanlardan ve atmosferlerden cikamiyor.

Kazandigimiz maclar nadirdir bu anlamda. Derbi deplasmanlarini gectim, zorlu Anadolu deplasmanlarinda da hep zorlaniyoruz.

Tek güvencem kaliteli yabanci futbolcular. Artik cogunluk yabanci olduugu icin, onlarin tecrübesine güvenmek istiyorum.

3 puan hayati önem tasiyor bizim icin.

Bugun guzel bir oyun oynarsak Antalya macindaki oyunun hava sartlari ve milli mac arasi yuzunden olduguna vurgu yapilmali

Basindaki kuslarin bos bos konusmamasi acisindan da onemli bir galibiyet yani

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

bugün mactan önce canim kiymali pide cekti
güzel yemek yiyelim güzel mac seyredelim ins

Bursa sporun her maçını izledim bu sezon bursa da korkulacak bişey görmedim rahat kazanırız. Korkanlar neden korkuyor anlamış değilim

Hakem hakem diye ağlıyacak bişey yok iyi takımsan hakemide yeneceksin beşiktaş ağlıuor hakem diye kardeşim sizin dün cenk in kafası dışında pozisyonunuz bile yoktu büyük takımsan hakemide yeneceksin

Dün akşamki skandal hakem kararlarının bu maça sekeceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım.

Hakem hakem diye ağlıyacak bişey yok iyi takımsan hakemide yeneceksin beşiktaş ağlıuor hakem diye kardeşim sizin dün cenk in kafası dışında pozisyonunuz bile yoktu büyük takımsan hakemide yeneceksin

Dün akşam için ağlamaları normal değilmi nizami gollerini ofsayt diye iptal ettiler yüzde yüz bir penaltılarını vermediler bu şekilde nasıl yeneceksin rakibini ?

Dün akşam için ağlamaları normal değilmi nizami gollerini ofsayt diye iptal ettiler yüzde yüz bir penaltılarını vermediler bu şekilde nasıl yeneceksin rakibini ?

Gol yemiyerek yenebilirsin dün bjk o baskıyı kaldıramadı iki buz gibi penaltı yaptı dünki maçta ilk yarı hakemin etkisi sıfırdı ve bjk nin pozisyonu bile yoktu

Hakem art niyetli olabilir bize karşı ama queresma gibi bir dallama oyuncun olacağı anlamına gelmiyor bu hakeme oyuncuya arkanı dönüp gideceksin dün bjk bunu yapsaydı kazanabilirdi

heyecanli miyiz gencler
Rahatız Panpa

giphy.gif

Gol yemiyerek yenebilirsin dün bjk o baskıyı kaldıramadı iki buz gibi penaltı yaptı dünki maçta ilk yarı hakemin etkisi sıfırdı ve bjk nin pozisyonu bile yoktu

Olabilir bir takım herzaman çok iyi oynayacak diye bir durum yok artık takımlar arasında seviye farkı eskisi gibi değil, her takım birbirinden puan alabilecek düzeyde oyunun kaderini çok küçük ayrıntılar belirliyor. Bu akşam bizim aleyhimize verilecek haksız bir penaltı, kırmızı kart veya ofsayt golü bizi çok zor durumlara düşürür ve muhtemelen altından kalkamayız

Geri
Üst Alt