17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Hakem art niyetli olabilir bize karşı ama queresma gibi bir dallama oyuncun olacağı anlamına gelmiyor bu hakeme oyuncuya arkanı dönüp gideceksin dün bjk bunu yapsaydı kazanabilirdi

Renktaş anlatamıyorum galiba bu gibi maçlarda eline fırsat 90 dakika boyunca bir yada iki defa gelir adamlar nizami bir gol attı hakem iptal etti penaltılarını vermedi hakem sonuca daha başka nasıl etki edebilirki?

Dün akşam için ağlamaları normal değilmi nizami gollerini ofsayt diye iptal ettiler yüzde yüz bir penaltılarını vermediler bu şekilde nasıl yeneceksin rakibini ?

Her kazanamadıkları maçtan sonra ağlıyolarda onu bi kenara bırakalım bjkli oyuncular dün maçta inanılmaz agresif ve çirkeflerdi çoğu büyük maçta yapıyolar artık bunu medel nasıl kırmızı almadan maçı bitirdi şaşırdım ozi , caner , cenk her pozisyonda itiraz ediyolar medel , q7 faul yapmayı geçtim direkt sakatlamaya yönelik vuruyolar eplden 1 hakem olsaydı bjk 4 kırmızı yerdi dün ki maçta.

DKfDG6BWsAAmyKs.jpg

DKfCpk5XoAAjk5B.jpg

Tudor un deplasman diye bir problemi yok
Antalya maçını aşırı sıcak ve neme bağlıyorum geçen sene kayıplar yaşadığımız maçlardan 1-2 tanesi kötüydü Rize TS gibi çoğu maçlarda hakem faktörü yüzünden kayıp yaşadık

Son 3 saat 15 dakika diyelim.

İçim ferah bugün, kazanacağız.

?❤️

Galibiyetle içer miyiz bugün

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derbilere kadar fikstür fena değil kayıpsız gitmek şart. Bizim fikstürü takip eden kayseri bile on puan toplamış

Derbilere kadar fikstür fena değil kayıpsız gitmek şart. Bizim fikstürü takip eden kayseri bile on puan toplamış
Karabük şampiyonluk adayı ya zaten bjk yendi diye güçlü. Kasimpasa bjk ile berabere kaldı ilk 6 adayı ama bize yenilince zayıf. Ya kardeş bu takım geçen sene kimlere yenildi . Gören de der hep rakipler 3. Lig ekipleri . Kayseri iyi takım olduğu sene öncesi deniyordu yani bağlantın müthiş olmuş.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Deplasman takımlarının maçlarını kazanması iyi sinyal değil.Daha beraberlik çıkmadı oynanan 6 maçta.Antalya maçından önce de neredeyse bütün deplasman takımları kazanmıştı.Umarım tekrarlamaz aynı senaryo

Beşiktaşa Koyulduk dan sonra bir de Deplasman Galibiyeti ile zevkten dört köşe olacağız inşallah

Geri
Üst Alt