17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Galatasaraylı yönetici Cengiz Özyalçın karşılaşma öncesi A Spor'a açıklamalarda bulunuyor.. #anahaber

DKgAVvCVoAAMzaK.jpg
2 saat önce orada oturuyoduk yav bekleseymişim keşke

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Ay’ın açıklamaları:

“Bugün herhalde 37-38 bini bulup rekor kıracağız. Bundan sonra böyle olmasını bekliyorum tribünlerin.

Tüm Türkiye’ye Bursaspor taraftarını gösterecektir tribünler bugün. Adil bir yönetim bekliyorum hakemlerden.”

Tudor: "Dün oynanan maçtaki hakemlerden sonra umarım bu akşam iyi hakemler görürüz."

hahahaha stadda kurtlar vadisi muzigi caliyor hahaha salaklar

ama stadda maalesef cok bursa taraftari var zor olacak baya

bursa taraftarı sus pus olmaz
önceden de söyledim sesimizi duyurmamız diğer deplasmanlara göre çok daha zor
iyi girmemiz lazım

ani çıkışlar yapacağız hey oley uA uA

Bir oyuncu ancak oynayarak fit duruma gelir. Feghouli tek bacağı ile bile Rodrigues'den daha fazla katkı verir.

Eğitim şart
Renktas bu konuda Tudoru hakli buluyorum.
Top bizdeyken Tek bacagini kessen bile feg rodriden iyi ama top rakipteyken feg su an takim oyununu bozabilir. Cunku istese bile (ki adamin oyun yapisi zaten bu takim oyununu cok iyi oynar pres yapar top kapar) vucudu henuz isteklerine karsilik verecek durumda degil (45 dk lik durumda imis sanirim cikan haberler o yonde) ve zaten tam oturmayan sistemde bir delik verirsek geri kalan butun oyuncularin baskisi bosa gidebilir. Bosuna yorulursak da maci kazanma sansimiz cok azalir.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu tudor denen cakma teknik direktor, feghouliyi 60 den once almasa yine kufur yiyiycek benden. son 5 ayda 10 kere yasak yedim zaten bu herif yuzunden

Geri
Üst Alt