17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Feghouli Karabük maçında ilk 11 başlayabilir

Tudor söyledi şimdi

İkinci yarı takım çatır çatır top oyandı. Eleştirmek anlamsız. Bursa deplasmanında geriden gelip maç alıyorsun, yeni transferin gol atıyor. Haftaya stat 50 bin olmazsa taraftara yazıklar olsun. O kombineli arkadaşları tek tek bulup getireceksin.

Mariano bugün standardının çok gerisinde kaldı maalesef. Birkaç maçlığına elbette mazur görülebilir, kalitesinden şüphemiz yok. Ancak 'Vay nasıl çıkarılır?' demek bu maç için yersizdir...

21765056_10155643681072970_30734878911649980_n.jpg

22041893_10155643692237970_5592381505354757447_o.jpg

Mariano ya bak be hele o değişiklikten sonra koşup gelip bu sevince katılması çok güzel

Bu inanç bizi Şampiyon yapacak inşallah

bişey diyebilir miyim?biz 2.yarı pozisyon vermedik diye hatırlıyorum.son 20 dk 8-2 oynamamıza ragmen....fenerliler ve bjkliler kendi defanslarına baksınlar önce.

bu arada kötü haber.u 17lerin hepsi dünya kupasına gitti galiba...ama u21de ahmet sivri,batuhan tekin ,celil müthiş işler yapıyo şu an.faydalanabiliriz.selcuk oynamıyo,celili kazanalım işte.

Açıkçası Tudor'un hamleleri mi maçı aldı yoksa zaten baskıyı kurmuştuk bir şekil atacak mıydık bilemiyorum ama takımdan reaksiyon bekliyorduk gördük neyse ki.

Üstelik ilk defa duran top harici gol yedik

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
o da saçma bi goldü.marianonun bi anlık dalgınlıgı ki o asisti yapan ekoko 2.yarı yoktu sahada resmen...fernando topa müdahale etti ama latovlevici ve tolga geride kaldı...şanssız bi goldü.sonra zaten bursa kontratak takımı oldugu için (özellikle bu maçta böyle oynadı )ve bizde ilk defa bi maçta yenik duruma düştüğümüz için bocaladık...1-2 pozisyon oldu..

Ndiaye bugün pek beğenilmemiş ama en çok top çalan adamdı bugün takımda, açık ara önde diğer oyunculardan. Çıkınca zaten eksikliği belli oluyor. Ama hiç dribling yapmadı bu nedenle eleştiriliyor heralde

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şerefsizler patlayıcı madde atarak kale arkasındaki kameramanın yanağını parçalamış. Duyma problemi de yaşıyormuş adam.

GSCimbom Mobile App

Yine bir deplasman maçı ve yine olduk olduk girildik ama maci kazanmak çok önemliydi. Feghouli nin golü muazzamdi aynı şekilde Tolganin golü de çok klasti.
Hala eksiklerimiz var ama zamanla çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca bu sene ilk defa geriye düştüğümuz bir maçta hem de deplasmanda geri dönmesini bildi takımımız. Gomis bu maç gol ataması sebebi de gomis i topla buluşturmada basarisizdik bu maç. Sonuç olarak kazandık hepimize hayırlı olsun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.hafta sonunda 16 puan ile namağlup lider durumdayız.

Beşiktaşın 3,fenerin 5 ve başakşehirin de 6 puan önündeyiz.

Şampiyonluk maçıydı bu artık bırakmayız bu işin peşini diye düşünüyorum. o reaksiyonu ligde gösterecek başka takım yok o stadda o atmosferde.

Tekrar tekrar şükürler olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yaaa işte böyle Dursun Özbek efendi. Transferi kardeşine/eşe dosta değil de ehline teslim edersen kimse de senle uğraşmaz, o koltukta rahat rahat oturursun böyle.

Yeni kurulmuş bir takım bu. Önümüzdeki hafta da bir kaza yaşamazsak, MT arasından sonra önümüz açıktır diye umuyorum. Feghouli ile kanat sorunumuzun çözülmesi çok muhtemel, orta saha görev paylaşımı da günden güne hallolacaktır...

Ufak tefek sorunlar devam edecektir elbette; sözgelimi bu takım oyunu Maicon üzerinden kurmaya mecbur bırakılmamalıdır mesela; başka opsiyonlar da devreye girmeli, yeri geldiğinde...

Geri
Üst Alt