17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

Saçma salak postlar atmayın hakem iyiydi diye. Nerenizle izlediniz pozisyonları, 3 el pozisyonuda penaltı net. Hele 1.ve 3.pozisyon dünyanın her yerinde penaltı çalınır. 2.pozisyondada çekilen şut bilerek çarpmıyor evet ama avantaj sağlıyormu ona da bakmak gerek. Ha bana sorarsanız avantaj sağlasın sağlamasın bilerek yapılmayan hiçbir el pozisyonuna penaltı vermem. Ama kural öle değil malesef

bunca sene sonra kadroya sadece 2 oyuncu alinsa tam olacak diye hesap yapziyoruz.
her zaman oyuncu say kadroda yine ekisik olurdu ama artik bir asamoha sol bek birde sol acik alindimi kadro tamam.
bunlarda ara transferde olur ins.

Sol açık transferi çok önemli bence reis

Belhanda sol kanatda daha fazla denenebilir. Solda tüm atakları o başlattı ikinci yarı bayağı iyi oynadı.
. . . . Muslera
Mariano maicon serdar lines
. . Ndiaye fernando tolga
. Feghuli. Gomis. Belhanda

Bu sistemi denemeliyiz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niece'de genelde sol açık oynadı zaten. Bugün şunu anladım ki bu takım 4-3-3 oynamalı.

Feghouli Gomis Belhanda

Üçlüsü forvette çok iyi...

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray 1-0 gerideyken yapılan yorumları okudum da,inanılır gibi değil.Herkes skor 2-1 olunca 180 derece dönüş yapmış.

Klasik galatasaray taraftarı işte çoğumuz ergen olduğu için böyle durumlar ortaya çıkıyor malesef sonra iyi gün taraftarı diye adımız cikinca kızıyoruz

hakem olabilecek bütün takdir haklarını bursaya verdi bariz görülen şeyleri çalmak zorunda kaldı en başta penaltı güme gitti ve bir kaç kritik pozisyonda faul kararları bizim aleyhimize takım sakin kaldı ve oyuna gelmedi, biraz akıllı adam ki sinsi çalıyor azcık aptal olsa ateşe atardı kendisini de ama ince doğramacı olduğu ve FENERBAHÇE TARAFTARI olduğu bilinen bir hakemden ne beklenir ki

Klasik galatasaray taraftarı işte çoğumuz ergen olduğu için böyle durumlar ortaya çıkıyor malesef sonra iyi gün taraftarı diye adımız cikinca kızıyoruz
Dünyanın her yerinde ilk yarı herkes söverdi, iyi oynayınca da beğenir. Maç anında normal bir durum.

Ligde hava topu kazanma yüzdeleri:
Galatasaray: %59,5
Malatyaspor: %55,6
Trabzonspor: %55,3
Osmanlıspor: %55,1
Başakşehir: %54,7

Ligde hava topu kazanma yüzdeleri:
Galatasaray: %59,5
Malatyaspor: %55,6
Trabzonspor: %55,3
Osmanlıspor: %55,1
Başakşehir: %54,7

Maicon ve Serdar duvar gibiler hava topunda artık top gelirken korkmuyorum da ara paslar da ufak tefek hatalar var onlarda 2-3 haftaya kalmaz iyice adapte olurlar

Harika bi zaferdi , büyük bir sınav verdik ve başarıyla geçtik.
3-5-2 çılgınlıktı ve tuttu.

bişey eksik eksik diyorum.sol kanat evet o.asamoah gelsin gelmesin...brumayı özlüyorum ben.öyle bi oyuncu alalım asamoah gelse bile.

ki asamoah gelirse solbek veya ortasaha oynayabilir.bruma benzeri oyuncuyu da önüne atarız..

Geri
Üst Alt