Mert G. Veren
Kırmızı Üye
- 25 Temmuz 2012
- 1.463
- 298
- 903
Rüyamda gördüm 3 kırmızı çıkıyordu.Keyifli bir maç olması dileği ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB BJK macını 1 gslının ruyasında gormesı bıraz ılgınc!!! MERT G VEREN süphelıRüyamda gördüm 3 kırmızı çıkıyordu.Keyifli bir maç olması dileği ile.
3 kuponumda yer alıyor kendileri 1 kırmzı+FB BJK macını 1 gslının ruyasında gormesı bıraz ılgınc!!! MERT G VEREN süphelı
acık acık bjkyı desteklıyorum de sınan beyFb nin havaya girmemesi , bjk nin frene basmasi acisindan bu beraberlik ilac olur ilac
biri kazanacaksa da bu fb olmasin . Kotu giden daha da kotu gitsin devreye girmesin , digeriyle teke tek kalmak menfaatimizedir
Stoperlerinden birisinin kirmizi kart gormesi ne guzel olur.Bjk'nin haftaya Ts maçına moralli çıkmaması lazım.
acık acık bjkyı desteklıyorum de sınan bey
Beraberlikten sonra Fb'nin kazanması Galatasaray'ımızın işine gelir siz neden istemiyorsunuz?Once beraberlik sonra besiktas . Fb kazanmasin da , diger iki sonuc da olur bana
Beraberlikten sonra Fb'nin kazanması Galatasaray'ımızın işine gelir siz neden istemiyorsunuz?
Nasıl olsa onlardan bu senede cacık olmaz.