17/18 H:6 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 23 Eylül

Beraberlik

2 capraz bag sakatligi

2 ser kirmizi kart

Fenere saha kapatma

Mac sonu Azizin aciklamalari sonrasi baskanima 6 ay hak mahrumiyeti hos olabilir.
Verimli 1 gunu geride biraktik

4 kirmizi istedim 5 oldu
Capraz bag sakatligi istegim kismen gerceklesti hasan ali min 2-3 ay yok
Berabere bitse idi Aziz baskanim mac sonu 6 ay hak mahrumiyeti ile yuzumu kara cikarmazdi suphesiz

Bunun ustune Senolun tribune yollanmasi ise bonus oldu

Tesekkurler sekiztas tebrikler fenerbahcem

BJK 2.yarı resmen sahasına hapsetti FB'yi. Maç bitmek bilmedi. Hakem de bayaa kolladı Feneri, buna rağmen zar zor yendiler. BJK çok ciddi rakip bizim için. Biz yeni kurulan bir takımız ve tecrübesiz bir hocamız var. Onlarınsa oturmuş bir kadrosu ve tecrübeli bir hocası var. Yine de loser bir camia. Geçen sene Başakşehir Akhisara yenilmese nerdeyse şampiyonluğu veriyorlardı. Galatasarayın Fenerin olmadığı bir ligde ıkına ıkına zar zor şampiyon oldular. Bu sene Başakşehirden önce biz varız karşılarında.
Fenerin defans futbolcusunun kırmızı yemesi o duruma getirdi...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Hakem EYYAMDAN cok uzak diyenler nerde???
Adam macin icine etti.
Fener el ele yarista tutacaklar.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet ikinci yarı sıvadı ama ilk yarı pek hatası olmadı ancak iki kişi ile oynayan feneri hakemler bile şampiyon yapamaz. Düşün bunlardan biri olan Valbuena o kadar çok efor sarf ediyor ki 60. dakikada pili bitiyor

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Şenol Güneş tribüne gönderildi. maç sonu açıklama yapar mı?

Q7 , atiba , oğuzhan yok haftaya ts de koyarsa iyice kafa olarak biterler.

ozzy'de mi kirmizi görmüs weqeqweqeqweq

Bjk bu maçın altında kalabilir.Kartlardan ziyade verilmeyen gol ve penaltıları falan tam anlamıyla çökebilirler,ağlamayı severler.Bu açıdan iyi oldu.

5c87144ceaef95d9bce7aad5bb0a1d5b.jpg

Bu arada Giuliano Giuliano dediler, geldikten beri izliyorum, zenit iyi kaziklamis bunlari, hemde 7 milyona :D

Hiz desen yok, teknik desen degil, iyi dribbling yapiyor desen onu da yapmiyor, oyunu iyi kuruyor desen onu da yapmiyor, kaleye yakin oynatacaksin anca ozaman katki saglar. Alper ve Giuliano arasinda bir fark bile yok.

Bjk'nin rezil fenere kaybetmesi iyi oldu bir bakima. Ama bu macta gordugum bariz hakem kollamasindan sonra ben buradaki macimiza gene '0' puan yaziyorum simdiden.

Bu arada Giuliano Giuliano dediler, geldikten beri izliyorum, zenit iyi kaziklamis bunlari, hemde 7 milyona :D

Hiz desen yok, teknik desen degil, iyi dribbling yapiyor desen onu da yapmiyor, oyunu iyi kuruyor desen onu da yapmiyor, kaleye yakin oynatacaksin anca ozaman katki saglar. Alper ve Giuliano arasinda bir fark bile yok.
Burda dilleye dilleye bitiremeyenler vardı maalesef

XPERIA X

Efendi senol günes kac milyonun önünde hakeme sövdü sonrada ben birsey demedim dedi...

Geri
Üst Alt