17/18 H:6 | Gençlerbirliği 1-0 Başakşehir | MS | 23 Eylül

Üzülme Başşak kaybettiniz ama Gençlerbirliği'ne kaybettiniz :D :D

İBB + Başakşehir 6 yıldır bu sahada Gençlerbirliği'ne gol atamıyor.

Yeeeeeeeeeaaaaaaaaaaahhhhhhhh

Gençler Emrö'ye 90'da tıpaladı.
İşler biraz istediği gibi gitmesin de o akil adam tavırlarını göreyim ırkçı pigmeyi.

bu akşam da kuşlar berabere kalır yarın da biz alırsak çok kazançlı bir hafta olur.

başşağı yemişler. iyi oldu fazla havalanmışlardı

güzel gencler düşmesın

Size 2 senedir Gs nin asla o kadrolarla sampiyon olamayacagini , bosuna umutlanmamanizi soyleyip durdum hep de provakatif algilandi

bu kez de 3 uncu haftadan beridir baska takimlari takip yerine tatil sinema filan yapin zira sampiyon belli diyorum

bu aksam fb kazanamadigi takdirde yarin bursa maci bunu ilan etme maci olur , bjk kazansa bile

Size 2 senedir Gs nin asla o kadrolarla sampiyon olamayacagini , bosuna umutlanmamanizi soyleyip durdum hep de provakatif algilandi

bu kez de 3 uncu haftadan beridir baska takimlari takip yerine tatil sinema filan yapin zira sampiyon belli diyorum

bu aksam fb kazanamadigi takdirde yarin bursa maci bunu ilan etme maci olur , bjk kazansa bile

tinerspor kazanırsa ligde bizden iddialı konuma geçerler. zira kadıköy'de kazanacağımızı hiç sanmıyorum . fenere de arenada puan verme ihtimalimiz var.

Geçen yıl ilk yenilgisini 18. haftada alan Başakşehir daha 6. haftada 2 mağlubiyet aldı.

Geri
Üst Alt