17/18 H:7 | Akhisarspor 1-0 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Faul yapmayın, başka türlü gol atamazlae

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o pasi veren orta saha kim bilmiyorum ama zeka iste ..

defans kararsiz kalinca yuvarladi pasi yapti asisti , eger defans geri kacsa sola cekip sut deneyecekti ... o esnada "bir an" bile o kadar onemli ki .. kaliteli adammis

Bu soner yetenekli eleman bize gider,büyük takımda da oynar gibi ezik biri değil,pasın ayarı müthiş

İşte Fener'i Bjk önünde bu yüzden destekledik.

o pasi veren orta saha kim bilmiyorum ama zeka iste ..

defans kararsiz kalinca yuvarladi pasi yapti asisti , eger defans geri kacsa sola cekip sut deneyecekti ... o esnada "bir an" bile o kadar onemli ki .. kaliteli adammis

aynen. soner verdi. g.birliği altyapılı.

Bu saha nedir arkadaş gol için bi bakayım dedim midem kalktı. Antalya ve bunların saha çok kötü almasınlar abi lige bu takımları gerekirse 1 oyuncu eksik alsınlar şu sahayı düzeltsinler futbolcu almak kolay bu adamlar nerede futbol oynayacak onu düşünen yok bir kalite standardı getirilmeli bunun altında kalana puan cezası filan versinler.

Hahah Valbuena'yı aldı beyinsiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DK6UBnfXUAAqlon

Aykut yerine başka hoca olsa su zeminde ikinci yarı hemen forveti çiftler, direkt oyuna dönerdi. Forvetleri ve kadro yapısı da bu oyuna müsait üstelik. Adam korkak, bildiğini okuyan, hocalık kabiliyeti oldukça yetersiz birisi.

nası değişti hemen fb oyun stili ulan aykurt :DD

Geri
Üst Alt