17/18 H:7 | Akhisarspor 1-0 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Diğer Kadıköy maçlarına nazaran fena oynamamıştık aynen,o da 4 olsun unutmuşum onu.

Kenan Ünal o kadar da değil. :)
Sarper, az pozisyon kaçırmadık o maçta, fenerin hatırladığım kadarıyla nerede ise hiç pozisyonu yoktu. Daha bir kaç gün önce Pino ile ilgili bir video izledim, çoğu pozisyonu o maçtandı.

Sarper, az pozisyon kaçırmadık o maçta, fenerin hatırladığım kadarıyla nerede ise hiç pozisyonu yoktu.

Pino'nun çizgiden çıkan pozisyonu ve Neill'in hayvan gibi abandığı şut vardı Volkan müthiş çıkarmıştı.Onun dışında iyiydik çok mahkum oynamadık ama pozisyon zenginliğimiz yoktu.Fener'in Niang'la 1-2 pozisyonu vardı 2. yarıda.

(Sanırım) Ümit'in topu 1-0'ken direkten dönmüştü çok müsait pozisyondu,o pozisyondan sonra gittik o maç.Fener de bütün golleri ya kontradan ya da duran toptan buldu zaten.O sene o maçtan sonra tepetaklak gittiler o ayrı bir dava.
önemsiz ve gereksiz bi maç...bizim daha çok pozisyona girip atamamız falan....o sezon üzücü olan o 6-0 lık saçma maç degildi,felipe gibi bizi bjkinin 100.yılında şampiyon yapacak bi yetenekten olmamızdı.bu fazla acı verici...doya doya izleyemedik..cocuk yasta idim ama televizyon vardı...bikaç maçı hafızamda kalabilirdi...

Pino'nun çizgiden çıkan pozisyonu ve Neill'in hayvan gibi abandığı şut vardı Volkan müthiş çıkarmıştı.Onun dışında iyiydik çok mahkum oynamadık ama pozisyon zenginliğimiz yoktu.Fener'in Niang'la 1-2 pozisyonu vardı 2. yarıda.
Benim aklımda bayağa üstün oynadık diye kalmış. Belki net pozisyon değil ama bir çok pozisyonumuz vardı diye hatırlıyorum ama iddia etmeyeyim.

sabrinin niang ve yanılmıyorsam dianın kafalarının üstüne doğru ayağını kaldırarak topa müdahale ettiği muazzam enstantane çok şıktı.

Benim aklımda bayağa üstün oynadık diye kalmış. Belki net pozisyon değil ama bir çok pozisyonumuz vardı diye hatırlıyorum ama iddia etmeyeyim.

Abartılardan dolayı öyle kalmıştır,ancak fena değildik tabi kazanabilirdik de ona katılırım.Fener'in böyle bizi deplasmanda yendiği çok.

Abartılardan dolayı öyle kalmıştır,ancak fena değildik tabi kazanabilirdik de ona katılırım.Fener'in böyle bizi deplasmanda yendiği çok.
İyi oynayarak mı, yoksa şansa mı diyorsun? O maçta galip gelsek bence şansa olmazdı, gerçekten çok iyi oynamıştık. Hatta kötü bir sezondu, herkes şaşırmıştı.

Aykut:Galatasarayı Arenada yenip lider olacağız.:asd22:.Maçtan sonra bunu demedimi tekrar.

Antu :(

Cane Corso - 24.09.2017 21:28

GS kadrosu cok iyi olmus‚yaptiklari butun transferler tutmus durumda*
Ben dirari filan gectim sadece Giuliano yerine Belhanda ya da Feghouli alinsa buyuk fark olurdu

#EducationIsImportant

Johnson'un frikikten attığı maç geliyor direk öyle diyince.Ama geneli 2-3 pozisyon buldular 1-2'sini attılar.Derbilerde Fb'nin bitiriciliği iyi genelde.Buldular mı atıyorlar.
Evet mesela o maç ama süper final maçı daha fenaydı. Adamların bize karşı tek saçma sapan avuntuları olan skoru egale edeceğimiz maçı iki kontra ile verdik.

Gördünüz mü fener medyası nasıl operasyon yapıyor.REzil futboldan bahsetmiyorlar bile mağduru oynuyorlar.

Aynısı bize olsaydı;bütün paralı asker, yorumcular yav zaten 1-0 yeniliyordun rezil oynuyordun hiçbir şey haketmiyordun, kaleye şutun bile yoktu ,2 tane kırmızı karttan önce konuşulacak 1000 tane şey var sen önce topunu oyna adam gibi sonra hakeme laf et falan derlerdi.

Fenerliler yine algı operasyonu yapıp olmayan haklarından mı bahsediyorlar yoksa harbi harbi hakem mi katletti bunları?

İzlemedim maçı.

Geri
Üst Alt