17/18 H:7 | Akhisarspor 1-0 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Geçen haftaki bursaya karşı oynuyor olsaydı şikeciler maçı bursa 3 farklı alırdı minimum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Daha berbat renktaş ya bunlar bejekeyi nasıl yendi ya isterse 3 hakemle çıksınlar maça. O maçı izlememiştim ama harbiden ben fenevin bukadar iğrenç oynadığını pek görmedim

Bunların tarzı böyle zaten. Kadıköy’deki derbilerde her ne oluyorsa bütün oyuncular boostlanmış gibi oynuyor, sonra hepsi standart performansının da altına düşüp saçma sapan Anadolu takımlarına puan kaybediyorlar.

ezeli düşmanımız olmasının dışında olurda hakemle makemle bunları şampiyon yaparlarsa türk futboluna ihanet olur bu kadar ruhsuz iğrenç futbolun kazanması

Bein Sports'un yayınları her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Tartışmalı pozisyonun tekrarını 10 dk sonra veriyorlar, o da keyifleri gelirse.

Bunların tarzı böyle zaten. Kadıköy’deki derbilerde her ne oluyorsa bütün oyuncular boostlanmış gibi oynuyor, sonra hepsi standart performansının da altına düşüp saçma sapan Anadolu takımlarına puan kaybediyorlar.

Seyirci 'boost'u o.Ev sahibi avantajını çok iyi kullanıyorlar.Seyircisiz oynansa o 'boost' olmaz.

Valbuena bu ligin en overrated oyuncusu. Sürekli top kaybı yapıyor, bizde olsa sövmekten maçı izleyemezdim. Adamda tek pas diye bir şey yok, sürekli zorlama. Yanında boş oyuncu varken bile pozisyonu zorluyor.

Kim bu mal ya? Bomboşsun birader, adam gibi vursana

Allahın salağı

Fener tam bir mahalle takımı gibi oynuyor.Topu alan 15-20 saniye gözleriyle Valbuena'yı arıyor,verebilirse topu ona veriyor.Veremiyorsa kaptırıyor.Valbuena 'da topu rakibe veriyor.

İki takım da birbirinden kötü.Akhisar orta sahadan bile orta açmaya çalışıyo ceza sahasına tek hücum planları bu şikecilerin ne oynamaya çalıştığını ise henüz çözemedim valbueanın bi şeyler yapmasını bekliyolar herhalde.Şansa bala/duran topdan 1 takım atarsa atar başka türlü zor gol olur.

DK6MJFjW0AAiNeG.jpg

Alhisar kadrosuna göre güzel oynuyor. Taraftarlar gelmemiş ayıptır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi olmuş bunların bejekeden puan alması çok iyi olmuş hemde bunlardan bi halt olmaz

neusdater gibi kağnı stoperdeyken merkezden hücum edeceklerine yandan orta atıp duruyor kazmalar

okan da aykut gibi yatay oynatıyor rezalet bir müsabaka penaltı ve köşe vuruşu dışında gol sesi çıkması mucize.

Şimdi antuyu okumak vardı ya link yok mu deliriyorlardır

Geri
Üst Alt