Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.761
- 11.572
- 2.218
Serkan ekibe tekrardan talimat verme zamanı geldide geçiyo
Sen de mi brütüs?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkan ekibe tekrardan talimat verme zamanı geldide geçiyo
Göztepenin başımızın üstünde yeri var yanlış anlamayalım renktaş. Yolum İzmire düştüğünde ben bile formasını almayı düşünüyorum.Haydaaaaa
Sen de mi brütüs?
Aslında o tarafta, elimde Göztepe formalı resimleri var ama Serkana gıcıklık olsun diye yapıyor.Göztepe safımıza teşrif etmiyerek şahsımı üzdün , kenanı çağırdık hemen geldi sen inat ediyorsun![]()
Aslında o tarafta, elimde Göztepe formalı resimleri var ama Serkana gıcıklık olsun diye yapıyor.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Goztepemin konusunu terketmeni arzularimSen de mi brütüs?
Goztepemin konusunu terketmeni arzularim
Bu konuda ne isin var haa Goztepeye sevgi beslemiyor isenSana mı soracam keko sen de Galatasaray'ımın forumunu terk et o zaman
sana ne ulan, sana neeee, yallah Antu ya kripto.keko meko ne oluyor
Gs forumunda ne isin var derim bende o vakitBu konuda ne isin var haa Goztepeye sevgi beslemiyor isen![]()
Formamizi aldik basaksehiri marizlemeye haziriz![]()
![]()
![]()
Bak şahsi ricam müsade et güzel güzel atışalım, boşver yeri geldiğinde boku çıksın, eğleniyoruz.Saçma sapan capsler atmaya devam ederseniz bu konu kapanacak ve açılmayacak. Bir şeyin de bokunu çıkarmasanız olmaz zaten.
Sarperi atalim admirim beni provoke ediyorSaçma sapan capsler atmaya devam ederseniz bu konu kapanacak ve açılmayacak. Bir şeyin de bokunu çıkarmasanız olmaz zaten.