GS taraftarinda yersiz ve umutsuz zamanlarda mana verilemeyen bir inanc , herseyin garanti oldugu donemlerde de artik temkin ya da tedbiri asan bir korkaklik var

1.40 oran cidden yuksekmis , hali gibi sahada 3 mu atariz 5 mi diyecegimiz mac icin endise edenler var .. fb macina gelince . minimum 4 tane yerler ve giderler

GS ancak su sekilde puan kaybeder , GS 3-3 fb , konya 5-4 GS olursa puan kaybedebilir

asiri gol kacirdigimiz macta 2-3 atiyoruz zaten ...

Korkaklık değil Sinan, son iki senenin izleri, bu yüzden tedirginlik. Üstüne üstlük çok dar bir kadromuz var.

Kaç atarız bunlara.

GS taraftarinda yersiz ve umutsuz zamanlarda mana verilemeyen bir inanc , herseyin garanti oldugu donemlerde de artik temkin ya da tedbiri asan bir korkaklik var

1.40 oran cidden yuksekmis , hali gibi sahada 3 mu atariz 5 mi diyecegimiz mac icin endise edenler var .. fb macina gelince . minimum 4 tane yerler ve giderler

GS ancak su sekilde puan kaybeder , GS 3-3 fb , konya 5-4 GS olursa puan kaybedebilir

asiri gol kacirdigimiz macta 2-3 atiyoruz zaten ...

Mantıklı.

Selçuk İnan'ın Finlandiya maçı performansı;
Pas: %97
Asist: 1
Uzun Top: 7/8
İkili Mücadele: 7/11
Top Kaybı: 0
Top Çalma: 4
Pas Arası: 3

Selçuk İnan sizce her ihtimale karşı (Fernandonun sakatlanması, ndiaye nin yetersizliğinin devamı) kadroya girip maçlarda sonradan oynamalımı ? Ben şahsen son bir şans daha verelim diyorum. Çünkü selçuk eğer eski haline biraz yaklaşsa gerçekten iyi bir alternatif olur.

Selçuk İnan'ın Finlandiya maçı performansı;
Pas: %97
Asist: 1
Uzun Top: 7/8
İkili Mücadele: 7/11
Top Kaybı: 0
Top Çalma: 4
Pas Arası: 3

Selçuk İnan sizce her ihtimale karşı (Fernandonun sakatlanması, ndiaye nin yetersizliğinin devamı) kadroya girip maçlarda sonradan oynamalımı ? Ben şahsen son bir şans daha verelim diyorum. Çünkü selçuk eğer eski haline biraz yaklaşsa gerçekten iyi bir alternatif olur.
Ndiaye yetersiz mi gerçekten??

HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk oynasın ama ndiaye 2 maçtır yetersiz. Hımmm, finlandiya maçında ndiaye şov yapardı da neyse . Sonuçta osmanlıdan geldi müthiş oynamazsa her zaman çöp olacak

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk ilk 11 oynasın demiyorum, lafı münasip bi yerinizle anlamayın. 34 maçın 34 ünde aynı 11 in oynaması imkansız. Birileri zaman zaman değişmek zorunda kalacak. Selçuk sonradan gire gire takıma iyice ısınmalı. Fernando nun tek alternatifi şu kadroda Selçuk. Ndiaye nin ise Tolga ile Selçuk. 2 ay sakatlansa ne yapacaksın ? Müthiş oynamak başka birşey, yetersizlik başka. Oynadığı bölge itibariyle çok basit paslar dahil, öne doğru çok hatalı paslar attı. Pas oyununda vasatın bile altında Ndiaye. Bunu herkes biliyor. 34 maçın 34 ünde karman çorman hurra diye pres yapacak halimiz yok. Selçuk form tutarsa. Pas oyununda, özellikle sıkışan savunmaları atacağı kilit paslarla açmada selçuk sonradan girip çok iş yapacaktır. Selçuk çok antipatik konumda şuan. Umarım birkaç maçta iyi işlere imza atar ve birazda olsa tepkileri üzerinden atar.

Selçuk antipatik konumda değil, futbol ile artık pek alakası kalmamamıș bir durumda. Bunu dün oynanan ve her iki takım içinde herhangi bir iddiası olmayan bir maçın pek değiştirebileceğini sanmıyorum.

Selçuk antipatik konumda değil, futbol ile artık pek alakası kalmamamıș bir durumda. Bunu dün oynanan ve her iki takım içinde herhangi bir iddiası olmayan bir maçın pek değiştirebileceğini sanmıyorum.

Futbol ile alakası olmayan ve şuan ismini vermeyeceğim bir oyuncu için forumun büyük bir bölümü gitmesin diye ağlamıştı, ilahlaştırılmıştı. Selçuk antipatik konumda şuan. Bende takımdan gitmesi taraftarıydım en başından beri selçuğun. Eğer gönderilmediyse faydalanılmak zorunda. Lig 13-14 adamla geçmez. Devre arası öyle denildiği gibi 5 tane adam alacaklarını falanda hiç hiç hiç sanmıyorum. Maks 3 adam alınır. Tahminim 2 kişi alıcaklardır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt