Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Sarpere yazmadan açılış yapmıyorsun yaniBenimde bugun attigim ilk post idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarpere yazmadan açılış yapmıyorsun yaniBenimde bugun attigim ilk post idi
Cazgirlik gorevini basariyla yerine getirmen gsc ailesini gururlandiriyor.Sarpere yazmadan açılış yapmıyorsun yani
Ben sadece tespit yapıyorum, yaygara konusunda daha uzman arkadaşlarımız var haklarını yemeyelim.Cazgirlik gorevini basariyla yerine getirmen gsc ailesini gururlandiriyor.
GS taraftarinda yersiz ve umutsuz zamanlarda mana verilemeyen bir inanc , herseyin garanti oldugu donemlerde de artik temkin ya da tedbiri asan bir korkaklik var
1.40 oran cidden yuksekmis , hali gibi sahada 3 mu atariz 5 mi diyecegimiz mac icin endise edenler var .. fb macina gelince . minimum 4 tane yerler ve giderler
GS ancak su sekilde puan kaybeder , GS 3-3 fb , konya 5-4 GS olursa puan kaybedebilir
asiri gol kacirdigimiz macta 2-3 atiyoruz zaten ...
Ndiaye yetersiz mi gerçekten??Selçuk İnan'ın Finlandiya maçı performansı;
Pas: %97
Asist: 1
Uzun Top: 7/8
İkili Mücadele: 7/11
Top Kaybı: 0
Top Çalma: 4
Pas Arası: 3
Selçuk İnan sizce her ihtimale karşı (Fernandonun sakatlanması, ndiaye nin yetersizliğinin devamı) kadroya girip maçlarda sonradan oynamalımı ? Ben şahsen son bir şans daha verelim diyorum. Çünkü selçuk eğer eski haline biraz yaklaşsa gerçekten iyi bir alternatif olur.
Selçuk oynasın ama ndiaye 2 maçtır yetersiz. Hımmm, finlandiya maçında ndiaye şov yapardı da neyse . Sonuçta osmanlıdan geldi müthiş oynamazsa her zaman çöp olacakSon 2 maçtır özellikle çok kötü.
Selçuk oynasın ama ndiaye 2 maçtır yetersiz. Hımmm, finlandiya maçında ndiaye şov yapardı da neyse . Sonuçta osmanlıdan geldi müthiş oynamazsa her zaman çöp olacak
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selçuk antipatik konumda değil, futbol ile artık pek alakası kalmamamıș bir durumda. Bunu dün oynanan ve her iki takım içinde herhangi bir iddiası olmayan bir maçın pek değiştirebileceğini sanmıyorum.