Beşiktaş bugün gerçekten hiç bişey oynamadı, ne kırmızıdan önce ne de sonra.

Kazandıkları maçlarda karabük , bursa vs yine kötülerdi şansa alıyolardı balları bitti artık zor maç alırlar , bjkyle aramızda dehşet fark var oyun anlamında

gayet rahatım kazanacağız gomis bir kaç haftadır suskun...konya savunmasını yiyecektir

DMCwUQBX4AAG7w-.jpg

Konya yanıyor.

Yarın deplasman değil iç saha maçı olarak düşünebiliriz çünkü stadda sadece 2000 taraftarımız olacak ciddi anlamda takım seslerini duyacak ve öz güvenle oynayacak konya yöneticileri neden seyirci kararının haksızlık olduğunu söyledi en basit örneği seyirci ateşleyici görevi görür takım iyiyse seyirci gol attırır takım kötüyse seyirci uyandırır. Rakip puan kaybetmiş böyle bir fırsat çoğu zaman gelmez açıkçası futbolcular karakterli olduğu için daha iyi reaksiyon vereceklerdir geçen sene ki takım olsa bi korku olabilirdi ama bu sene ki takım tamamen yüreğini koyuyor. Yarın futbol şansı yanımız da olsun ve puan farkını açalım

Yarın deplasman değil iç saha maçı olarak düşünebiliriz çünkü stadda sadece 2000 taraftarımız olacak ciddi anlamda takım seslerini duyacak ve öz güvenle oynayacak konya yöneticileri neden seyirci kararının haksızlık olduğunu söyledi en basit örneği seyirci ateşleyici görevi görür takım iyiyse seyirci gol attırır takım kötüyse seyirci uyandırır. Rakip puan kaybetmiş böyle bir fırsat çoğu zaman gelmez açıkçası futbolcular karakterli olduğu için daha iyi reaksiyon vereceklerdir geçen sene ki takım olsa bi korku olabilirdi ama bu sene ki takım tamamen yüreğini koyuyor. Yarın futbol şansı yanımız da olsun ve puan farkını açalım
2 bin mi seyirci . Ben daha fazla biliyordum

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rahat olun; galip geleceğiz. Fenerbahçe'nin de galip gelmesi için dua edin. Bu hafta Fenerbahçe puan kaybederse, gelecek hafta derbide doğrarlar bizi.

kaybetmese de doğrayacaklar bence
rıdvan şimdiden başlamış ağplamaya
hakemler galatsarayı yaksın diye yalvarıyor resmen

Konya'yı da Fener'i de yenersek şampiyonluk ateşini yakmış oluruz.Şampiyonluk maçları bu maçlar.

ben yarınki mactan birtek klasik ilk 15 dk panigimizden korkuyorum o panik cok aptala ceviriyor bizi

fakat tespit dogru gecen seneki takım olsaydı misal bursa macında macıda ceviremezdik temizinden 3 gol yerdik

gecen seneki takımda reaksiyon verecek tek bir adam bile yoktu belki biraz bruma

Aykut kocaman yarın konyalı oyunculara tek tek mesaj çekip motive edecektir.

Bütün güçler yarın puan kaybetmemiz için duaya çıktı

Allah büyükk allah büyükkkk
Ne zaman iğrenç sezonlar yaşasak ardından toplanıp böyle totolarınızı tutuşturuyoruz puan kaybedelim diye
Bizde böyle bi camiayız

TapaTalK

Sanılanın aksine kolay bir maç olacağını düşünüyorum.

0-3

Badou, Feghouli, Gomis

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben yarınki mactan birtek klasik ilk 15 dk panigimizden korkuyorum o panik cok aptala ceviriyor bizi

fakat tespit dogru gecen seneki takım olsaydı misal bursa macında macıda ceviremezdik temizinden 3 gol yerdik

gecen seneki takımda reaksiyon verecek tek bir adam bile yoktu belki biraz bruma

Bursa maçında geri düştük hatta 45 bin kişi önünde oynayan bu sene çok iyi bir bursaya karşı maçı çevirdik, Karabük maçında 2-2 oldu ama golü atacağımızı biliyordum çünkü takımdaki her oyuncunun ayağı çok iyi o yüzden bu sene parçalıyoruz gol yesek bile döneceğini biliyoruz :D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt