Bjk icin kartopu oynayarak sampiyon olacak deniyordu , burada da yapraklar dokulurken deseler uyabilir

selamin aleykum
aleykum selam
..............................
konya kombasan konya kombasan

Beklenenden zor geçecek bu maç.Konya nın seyircisiz olması avantaj ama çantada keklik bir takım değil.Full konsantrasyon ve presle boğmalıyız daha ilk dakikalarda.Eğer bunu yenip haftaya şikecilere çakarsak büyük ihtimal Monaco dönüşü iyice yorulacak kargalar Başakada takılır.Fişini daha ilk yarı bitmeden çekmiş oluruz tinercilerin.

Demin rüyamda 1-2 kazandik. 1-0 geriye düştük. 80 de 1-1, ve uzatmalarda 1-2 yendik. Rüyamda bile heycan ve stres içindeydim. Gelsin artık maç saati.

Bu maçı kayıpsız atlatmak 3 puandan fazlası anlamına gelecek. Hem rakiplere mesajı vereceğiz hem de zorlu fikstüre daha özgüvenli gireceğiz.

DME7N99W4AACYxp.jpg

DME7iRBXcAAfjXs.jpg

psikolojik bir maç bu hem bjkye darbe olacak,hemde fener yarın 11 puan fark ile maça çıkacak....

Rahat bir maç olacaktır, Konya kötü durumda ve çok panik yapıyorlar. En iyi stoperleri Ali Turan. Fofana bal yapmayan arı ne şut ne pas var. Milosevic'e dikkat etmek lazım.

Stada yakınmı guido

Pek degil ama ulasimi da zor degil , ben mac sonrasi mekan olarak degerlendiriyordum ama her zaman gidilir

fine wine fine dine

konyaya degil ama antipatik bir rakiple karsilasinca yarim saatte 3-0 yapip sonra alaya alicasina kasti pas hatalari ve jest mimiklerle "alin sizin de ayaginiza top degsin biraz" tarzi seyler yapilabilir , keyifli olur

0-3 alalim kuslara korku salalim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt