Kazanırsak eğer en yakın rakibimize 2 maçlık fark atıyoruz. Ve asıl sınav o zaman başlayacak. Peşimizdeki takımlara daha fazla fark atma haftaları yaklaştı iyice.

Serdar'ın şikecilere saklanmasını doğru bulmuyorum açıkçası.
En iyi kadro hep çıkmalı çünkü her lig maçına aynı puan veriliyor. Bu hafta Denayer ve haftaya Serdar'ın hatalarıyla puanlar kaybetsek çok sinirime gider ama yinede hocanın seçimine saygı duyuyorum.

Ve bugün 10-0 bile kazansak paralı askerler günlerce yerlisiz çıktığımızı eleştirir.

Son düzenleme:
hayatımda gördüğüm en müthiş kadro
hiç leş gibi yatan türk yok,tembel oyuncu yok

bu özgüryankaya denen herif cok kolay penaltı calan bir adam dikkat etmek lazım

bu özgüryankaya denen herif cok kolay penaltı calan bir adam dikkat etmek lazım

bLyAnY.jpg

Ulan yabancı sınırı 3 senedir yok ama biz hep sabri semih yasin vs oynadık ve hatta 3 yabancı ile maçlara çıktık, sıkıntı yoktu hiç. Şimdi bu sene biz yabancı ile oynuyoruz zirliyorlar. Allah belanızı versin

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar'ın şikecilere saklanmasını doğru bulmuyorum açıkçası.
En iyi kadro hep çıkmalı çünkü her lig maçına aynı puan veriliyor. Bu hafta Denayer ve haftaya Serdar'ın hatalarıyla puanlar kaybetsek çok sinirime gider ama yinede hocanın seçimine saygı duyuyorum.

Ve bugün 10-0 bile kazansak paralı askerler günlerce yerlisiz çıktığımızı eleştirir.
konyayi yenmek icin denayer yeterli

fbyi yenmek icin serdar yeterli

mantigi olabilir ki dogru 1 risk bence

Umarım rahat ve farklı bir galibiyet alırız,11 yabancı olayı hakkında güzel bir mesaj verilmiş olur.

Aynen kafa açanlar çıkacak maçtan sonra 11 yabancı yüzünden. Napsaydik maicon filan yerine baltayı feghouli yerine sinani mi koysaydık. Hakkı budur, kudurun..

anlamadığım olay şu. diğer takımlar 9 yabancı 2 yerli çıkınca birşey yok ama altı üstü 2 tane yerli oynatmıyoruz diye hemen algı yaratılıyor.

Kadronun tek olumsuz yanı, yedek kulübesi tamamen yerlilerden oluşuyor.

85'e kadar değişiklik yapmadan gitmek lazım.

Alnitak Alnilam Mintaka

konya da da 4 yerli var gerisi yabancı :DD

Aspor denilen kanalda inanılmaz bir algı operasyonu var şuan,şehitliğe falan filan getirdi adamlar durumu. Bunları televizyona falan çıkarıyorlar.

Asıl kazanırsak akşam Rıdvan yapacak algının kralını.
Sayın cımhırbışkınım haklı, sahada 6 tane yerli olmalı diyecek.

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt