Takım gücünü 2.yarıya saklıyor ilk 4 maçtan sonra hep böyle yaptık ben rahatım alacaz maçı inşallah

Bursa maçında bundan çok daha kötüydük. İkinci yarı daha iyi oluruz,rahat olun.

Şaka maka ilk yarıda Feghouli'nin şapkadan tavşan çıkarması olmasa tehlikemiz yok. Onu da hayvan Serkan nasıl kurtardı hala hayret ediyorum.

Denayer rakibine top aldırıyor. Serdar rakibi ısırıyordu,döndürmüyordu. Denayer fazla yumuşak kalıyor. Lato'nun bir artısını göremedim Linnes'ten sol ayağını iyi kullanması dışında savunma yönü Linnes'ten kötü yalnız o hakikaten büyük başarı

Konya'da iş yok. 3lü orta saha ile çıkıp kontraya oynuyorlar. Golü erken atsak Konya'nın sistem çöp olacaktı zira top kapınca hızlı hücuma dayalı oynuyorlar. Taktikleri hala işliyor ve kaptıracağımız bir topta her an gol yiyebiliriz. Tudor Lato hariç doğru oyuncularla başlasa da taktiğiyle sıvadı.

HTC 10

erman yine küfürlü bir paylasim yapiyor :asd:

7 haftadır oynadığımız taktik beyler iyi misiniz yav???

Neyle izliyorsunuz arkadas sen? Savunmak icin adami neler yapiyorsunuz

Bas basa 3 4 2 1 oynatiyor neyin kafasini uasiyorsun performans diyorsun.

Bak simdi hollandali sana bir Ders vereyim

Benim mesajimda 4'lu oynuyoruz gibi birsey varmi yok

Ne yazmisim,sezon basindan bu yana böyle oynuyoruz yani hucumda Fernando stoperlerin araya giriyor bekler öne cikiyor kanatlar iceri giriyor

tudor o kalkan taraflarını bu taraftar indirir bi yere.sabrın olmadıgı bi sezon.feghouli ve marianoyu neden aldırdın ulan?böyle oynatacaksan.

Hazır bjk yenildi fantezimi deneyim demiş resmen tudor efendi. Senin staj yerin değil bu takım . Oyuncular başı kesik tavuk gibi geziyor

prandelli'nin melo'yu stoper oynattığı arsenal deplasmanı geldi aklıma

Ulan 2 haftadır bu maç gününü bekledik.Dün tinerciler yenildi.Oynadığımız futbola bak.:mad:

Selçuk neden girdi bu adamı kazanmak zorunda mıyız umudu olan var mı bu adamcıktan ?

Tolga'nın sürpriz golü yok diye sanırım bu kadar tatava.

Abi hangi maçı izliyosunuz anlamıyorum, Tolga yok Tolga olmadığı için de önde presi istediğimiz gibi yapamıyoruz malesef. Ve hoca takımı dengeli oynatıyor, risk alacaktır maç böyle giderse ve o risk sonucunda da Konya dağılır merak etmeyin.

Yine egzantrik şeyler deniyoruz.Takımda ki herkes kötü oynuyor.Bakalım ne olacak ?

Geri
Üst Alt