- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Son 12 gün 16 saat 20 dakika
Eğitim, denetim ve uygulama şart
Eğitim, denetim ve uygulama şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk deplasmanında çok rahat kazanırız hele arada puan farkı olursa üzerimize geleceklerdir 3 4 pas ile çok rahat ceza sahasına giriyoruz oyunu özellikle 2 maçtır geniş alana çok iyi yayıyoruz tempo olarakta bizden çok gerideler bizim maça kadar tempo olarak muhtemelen dahada gerileyecekler deler geçeriz 3 gol atarız en az
Fb maçı sıkıntılı adamların ne oynadığı belli degil aykut elinden gelse derbilerde forvetsiz oynayacak zor geçer ama kazanırız
Başakşehir rahat kazanırız ortasahaları bizim tempoya dayanamaz mahmut agresif oynasada bi yere kadar
Trabzonda bize kafa tutmak isterse bugün bjkye yaptıgı gibi maçı rahat alırız farka gider
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nerde o günleriç sahada aslan kesilen Berat Yemiş 'i deplasman maçlarında da görmek isteriz..Tabii beleş uçak/otobüs bileti de ayarlayabilirse.
Aklimdasin ustad jahovic golunu atinca mention atayim mi dedim de tadim yoktu,dk 60 da Sabrinin pozisyona penalti vermedi tetikci,90+3 te mac bitmis penalti veriyor .O Göztepe'ye takmışlar. Bende diyorum Serkan Şafak niye Adis Jahoviccccccc diye mesaj atmadı. Yenilince mesaj gelmiyormuş öğrendik.![]()
Rezerve edelimIlk mağlubiyet olabilir.
Trabzonda ilk mağlubiyeti alabilirizŞimdiye kadar müthiş işler yaptık şimdi bunların tam başarı olarak geri dönmesi için
Konya-fb-ts bu 3 maçtan 9 puan çıkarmamız gerekiyor
Biz bu maçları da kayıpsız geçtiğimiz anda ilk 10 haftadan rakiplere şampiyon biz olucaz mesajını çakmış oluruz ve o havayı tamamen yakalarız
Aynen ligi oynamaya gerek kalmazZaten başakşehir trabzonu filan deplasmanda yenersek direk kupayı versinler
TapaTalK
Trabzonda ilk mağlubiyeti alabiliriz
Hücum hattı çok iyi trabzonun
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzon başakşehir maçları kesin alırız diyebileceğimiz maçlar değilÇok ters bir takım trabzon hani ne zaman iyi ne zaman kötü olacakları belli değil çoğu zaman orta sahası kolay çözülüyor trabzon 'un bunu kullanabiliriz ...
Trabzon başakşehir maçları kesin alırız diyebileceğimiz maçlar değil
Buradan çıkaracağımız puan ve puanlar artı yazılır haneye
Önemli olan içerde bunlara puan vermemek
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu 5 maçtan 11 puan çıkartabilirsek şampiyonluk için büyük avantaj olur.Konyaspor (D)
Fenerbahçe
Trabzonspor (D)
Gençlerbirliği
Başakşehir (D)![]()
Zor bir 5 hafta olacak, umarım az kayıpla atlatırız.
Bu maçta denayer oynamalı
Serdar kart sınırında
TapaTalK