O meş'um ''Kadıköy laneti'' ni bu sezon kıracağımızı umuyorum ki belirteyim, çok sık ummam bunu!:P...

Kilidi açma hususunda da aklıma ilk gelen Ndiaye oldu nedense?...Tudor şu adamı ofansif anlamda biraz daha özgür bırakırsa içinden geçer FB defansının; kadroda rakibin ne yapacağını en kestiremeyeceği adamı, orta sahada sadece canhıraş defansif müdahaleler için kullanıyor olmamızı anlayamıyorum, uzun vadede olumlu sonuçlar vereceğini de düşünmüyorum. Tudor, kendisini bu rol için transfer ettirdiyse net yanlış transferdir. O işi mesela Poko çok daha iyi yapardı; maliyeti üçte biridir en fazla...

Bu Mac hic kolay gecmeyecek

Resit akcay bos bir hoca degil takimi bize karsi iyi hazirlar

Belhanda ve gomis'in performansi belirleyici olacak bana göre

..
00a3fac80b1ec82511f29238225a8243.jpg

Konya Başkanı açıklama yapmış kendi taraftarları cezalı iken, Galatasaray taraftarının gelmesini doğru bulmuyormuș. Bunun için müracaat bile etmiş ama olumsuz cevap almış. Kendi taraftarının suçunu neden deplasman takımı taraftarı çeksin anlamış değilim.

Rüyamda 1-0 dan 2-1 öne geçiyorduk, golleri Eren ve denayer atıyordu ama maç devam ederken inception gibi rüyada rüya olduğunu anladım

Konya Başkanı açıklama yapmış kendi taraftarları cezalı iken, Galatasaray taraftarının gelmesini doğru bulmuyormuș. Bunun için müracaat bile etmiş ama olumsuz cevap almış. Kendi taraftarının suçunu neden deplasman takımı taraftarı çeksin anlamış değilim.

Orrrrrrman çocuğu olduğu için olabilir.

DL6hiBTWAAAPC2g.jpg

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

DL6hRR3W0AAICOk.jpg

karabük macında da gördük bizim takımın en büyük handikapı artık duran toplar kontra ataklar degil asıl sorun rehavet,havalanma

Sırf bende mi oldu bilmem ama Karabük maçının üstünden 2 hafta değil de 1-2 ay geçmiş gibi hissediyorum. O kadar benimsemişim demek ki.

14 liralık deplasman biletleri tükendi.

Konyaspor yönetimi deplasman bilet fiyatlarını yükseltebilirdi de, bu konuda teşekkür edilebilir.

Deplasman falan filan gibi bahanelerde kalmadı artık çıkıp yenin

14 liralık deplasman biletleri tükendi.

Konyaspor yönetimi deplasman bilet fiyatlarını yükseltebilirdi de, bu konuda teşekkür edilebilir.

Deplasman falan filan gibi bahanelerde kalmadı artık çıkıp yenin

işin ilginci valilik seyiricimizin gelmesini yasaklamıştı. sonra yasak kalktı ve biletler bu fiyatdan verildi gerçekten enteresan.

Geri
Üst Alt