Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Whoscored.com tırt olsa da, sonuçları çoğu zaman tutturuyor.
Konya maçımıza beraberlik vermiş :S
Yav abi anlamiyorum gorsene iste karabuk macinda sari karti.Tudor, Fenerbahçe derbisi öncesinde kart sınırında olmasına rağmen Konyaspor maçında Denayer ve Serdar arasında Serdar'da karar kıldı. (Futbol Arena)
Tudor, Fenerbahçe derbisi öncesinde kart sınırında olmasına rağmen Konyaspor maçında Denayer ve Serdar arasında Serdar'da karar kıldı. (Futbol Arena)
Pas kalitesi demissinde hocam.Serdar Konya deplasmanında sarı kart görürse çok etkilemez çünkü içerde oynuyoruz fener ve trabzon deplasmanı arasında serdar hangisinde oynasın diye seçim yapmak gerekirse trabzon deplasmanı derim çünkü fener dış sahada bam güm bam güm ya da doldur boşalta uyan bir sistemleri yok denayer hızıyla ve pas kalitesiyle daha da yararlı olabilir. Kazanan 11'i bozmamak doğru iş serdar bu sene cezayı çekecekse iç saha maçlarında çeksin
Pas kalitesi demissinde hocam.
Serdar suan isabetli pas oraninda Gs ve Tr'de birinci.
%91
konya maçında kendisi bir aptallık yapmaz ve hakem oyunu olmaz ise fb maçında oynar ama fb maçında banko sarı kart göreceği için ts maçında oynayamayacaktır.Tudor, Fenerbahçe derbisi öncesinde kart sınırında olmasına rağmen Konyaspor maçında Denayer ve Serdar arasında Serdar'da karar kıldı. (Futbol Arena)
reşit akçay neden yok cezalı falan mı?Hakem, Taktik, Reşit Akçay yok, bam bam bam.
Yav abi anlamiyorum gorsene iste karabuk macinda sari karti.
Simdi fb ve ts maclari tehlikede.
Denayere zerre guvenmiyorum.
Yav abi anlamiyorum gorsene iste karabuk macinda sari karti.
Simdi fb ve ts maclari tehlikede.
Denayere zerre guvenmiyorum.