Derbi öncesi ve milli takim arasindan sonra ilk Mac

Zor Mac olacak ama bir sekilde kazaniriz diye düsünüyorum

Seyircisiz maç her türlü koyarız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda’nin takla atacagi bir musabaka olur umarim

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Badou bu maç gol atacak bence.

sent via GSC

Tek cekindigi hakem. Futbol olarak Konyaspor bize karsi direnmesi zor. umarim gereksiz ve sacma kart gormeyiz. bu sezon ilk defa rahat bol farkli kazaniriz diye dusunuyorum.

Tudor, Fenerbahçe derbisi öncesinde kart sınırında olmasına rağmen Konyaspor maçında Denayer ve Serdar arasında Serdar'da karar kıldı. (Futbol Arena)

Tudor, Fenerbahçe derbisi öncesinde kart sınırında olmasına rağmen Konyaspor maçında Denayer ve Serdar arasında Serdar'da karar kıldı. (Futbol Arena)
Yav abi anlamiyorum gorsene iste karabuk macinda sari karti.
Simdi fb ve ts maclari tehlikede.
Denayere zerre guvenmiyorum.

Serdar Konya deplasmanında sarı kart görürse çok etkilemez çünkü içerde oynuyoruz fener ve trabzon deplasmanı arasında serdar hangisinde oynasın diye seçim yapmak gerekirse trabzon deplasmanı derim çünkü fener dış sahada bam güm bam güm ya da doldur boşalta uyan bir sistemleri yok denayer hızıyla ve pas kalitesiyle daha da yararlı olabilir. Kazanan 11'i bozmamak doğru iş serdar bu sene cezayı çekecekse iç saha maçlarında çeksin

Serdar Konya deplasmanında sarı kart görürse çok etkilemez çünkü içerde oynuyoruz fener ve trabzon deplasmanı arasında serdar hangisinde oynasın diye seçim yapmak gerekirse trabzon deplasmanı derim çünkü fener dış sahada bam güm bam güm ya da doldur boşalta uyan bir sistemleri yok denayer hızıyla ve pas kalitesiyle daha da yararlı olabilir. Kazanan 11'i bozmamak doğru iş serdar bu sene cezayı çekecekse iç saha maçlarında çeksin
Pas kalitesi demissinde hocam.
Serdar suan isabetli pas oraninda Gs ve Tr'de birinci.
%91

Pas kalitesi demissinde hocam.
Serdar suan isabetli pas oraninda Gs ve Tr'de birinci.
%91

Serdar basit oynadığı için bu yüzdeye sahip ama işini çok iyi yapıyor inanılmaz bir katkı veriyor maicon 50-60 metre oyunu açabilecek bir ayağa sahip fakat serdar daha kısa ve garanti paslar atar, denayer ise top kontrolü ve dripling üzerinden rakip eksiltip çok kaliteli paslar atabilir. Benim düşüncem stoperlerin içinde en iyi ayak sıralaması Maicon > Denayer > Serdar, en iyi hava kontrolü Maicon > Serdar > Denayer

konya maçında kendisi bir aptallık yapmaz ve hakem oyunu olmaz ise fb maçında oynar ama fb maçında banko sarı kart göreceği için ts maçında oynayamayacaktır.
keşke karabük maçında görseydi.

DL_zZvuW4AAbzHV.jpg

Karabuk macinda sari kart gormesini gerektiren bir pozisyon denk gelmedi ki

Serdar konya maçında kart görmez fakat Fenerbahçe maçında kart görmeme ihtimali yok.
Geçen hafta sarı görüp konya maçında oynamaması en mantıklısıydı.

Gerek yok bu tarz şeylere. Bizim takım hiçbir zaman böyle hesaplar yapıp derbilere tam kadro çıkmaya çalışmadı ve bu nedenle kritik derbi kaybetsek bile şampiyon olduk. Fener yıllarca bu tarz hesaplar peşinde koştu derbi kazandılar ama sezon sonu saçma puan kayıplarıyla ellerine verildi itinayla.

Geri
Üst Alt