Ruh ile alakalı değil bizim Hırvat fantezi yapıyor. 3 lü 5 li 2 li savunma Yok hücumda şu savunmada bu almış takımı 3 3 3 1 gibi bir dizilişe getiriyor. Lato bence linnesten etkisiz. Bu sistemde sağda felç solda, Feghouli nerde oynuyor anlamadım. Belhanda bildiğin her maç olduğu gibi bomboş her topu rakibe amaç ne anlamış değilim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando ileri çıkması gerekiyor, üçüncü stoper gibi oynamaktan vazgeçmeli, yada taktik icabı ise vazgeçilmeli. Bunun dışında tempomuzu yükseltmemiz gerekiyor, bunun için özellikle Belhanda ve Ndiaye kendilerine bir çeki düzen vermeleri gerekiyor.

Son düzenleme:
sokayım böyle maça...istanbula gidicez,lanet bi maç izletiyolar bize.

Muslera
Mariano Maicon Denayer Lato
Fernando Selçuk
Feghouli Ndiaye Belhanda
Gomis

Diziliş şu şekilde olmalı. Selçuk değişikliği oyunumuzu iyice berbat etti ama Bursa maçının 2.yarısı gibi oynarsak Selçuk'a rağmen kazanırız. Şu kanatlardan gelelim artık. Oraları bomboş bırakıp ortadan gitmeye çalışıyoruz. Derbi öncesi 3 puanı alıp Beşiktaş'la aradaki farkı açmamız lazım.

HTC 10

Fernando ön-libero mevkiyi için alındı hocam stoper olsun diye degil

Neden böyle saçma bir sistemde oynuyoruz acaba.
3-4-2-1 oynuyor takım, lato ve mariano bu sisteme alışkın değiller, özellikle mariano yok oldu, feghouli kanatta değil tehlike yaratamıyor, oyunu da açamıyoruz, ısrar etmez umarım ikinci yarıda aksi takdirde yeniliriz.

Yinr bir milli maç dönüşü ve yine berbat bir takım. Takımda Maicon ve Fernando haricinde iyi olan kimsr yok. Genel olarak kötüyüz ama Belhanda beni deli ediyor. Basit pasları bile veremeyen 10 numara mı olur arkadaş. Getçekten deli oluyorum bu adamı izlerken. Muhtemelen puan kaybı yaşayacağız

Konya iyi felan degil, sacma sapan taktik ile oynarsan tabi adamlar zorlanmaz.

Senin kanat oyuncun bekin uzerine gidip las aticak beke, bizde bek hem rakibi gecmesini hem orta acmasini bekliyor.

Reil taktik, bu kadar onemli macta boyle gene hayalperest taktikle.cikmak salakliktan baska birsey degildir.

Selçuk değilikliği ile lanet 3'lü savunmaya geçti ve maçı zora soktu. Şimdi Selçuku da alamaz Belhandayı sola kaydırıp Selçuk u 10 numara oynatmak lazım

Gomis
Belhanda Ndiaye Feghouli
Fernando Selçuk
Linnes Maicon Denayer Mariano
Linnesi alalım oyuna. Lato her aldığını orta yapıyor linnesin içe kat edip ceza sahasına yollayacağı toplarla pozisyon bulabilir.

Sakin olalım, Milli maç dönüşü ve konya kolay bir takım değil.

Feghouli ne diye merkezde oynuyor?Saçmalamanın anlamı yok.Mutlak galibiyet şart.Maç sonu çakma filozofun açıklamalarını dinlemek istemiyorum.

üstteki arkadaşın dedigi gibi tudor fantazi yapıyo.yok 3-5 -2 ,yok feghouli merkeze yakın oynuyo...bu nedir ya....derbi öncesi bu nasıl bi saçmalıktır?kazanırsan fark 8 olacak Allahsız kitapsız

Geri
Üst Alt