17/18 H:9 | Beşiktaş 1-1 Başakşehir | MS | 23 Ekim

Sırf Emre için bile izlenir

Beraberlik iyidir. Başakşehir küçümseniyor ama her şey yapabilirler. Avrupa'dan elenecekler zaten. Kadro olarak eksikleri yok. Tek eksikleri medya ve taraftar gücü. Ama bu aynı zamanda daha az stres ve baskı da demek.

Lig için Avrupa'yı göz ardı eden Basaksehir asılacaktır maça. Sürpriz değil 3 puan almaları.

Berberlik veya Basak galibiyeti anca sinirimi yatistira bilir.

5. Başakşehir 16
7. Beşiktaş 14

Bjk basar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başakşehir'e şimdiden geçmiş olsun. İyi oynarsalar bile hakem tayfası puan almalarına izin vermez

Basaksehir'in maglup olacagini zannetmiyorum.

B.City kazanirsa sevinirim
Berabere biterse yetinirim
Bjk hele de Mete'yle alirsa kahrolurum

Tenis maçı izler sakinlikte umursamadan izleyeceğim. Birbirlerini yesinler. Umurumda olmaz.

Beşiktaş kaybederse haftayı 1 puan karlı kapatıyoruz.

Beraberlik de iyidir yeter ki puan kaybı olsun.

Puan kaybi sart ama hakem atamalarindan tffnin puan farkinin kapanmasini istedigi ortada.bjk h1 diyelim gecelim

Bunlar da berabere kalırsa ilk 10 sıradan kazanan çıkmamış olacak Kayseri dışında. Alttakiler kazandı bu hafta ve lig aralığı daraldı.

Dün 2 penaltımız verilmedi lakin sonradan gördüm ki bizim Denayer'e de net kırmızıyı vermemiş hakem. Maçı fenere vermek için elinden geleni yaptı demiştim lakin görünen o ki maçı berabere bitirmek için elinden geleni yapmış. Sanırım bjk için lige ayar çekilmiş görünen o. Bugün Mete ile güle oynaya kazanırlar öyle görünüyor.

Konuştuğum Beşiktaşlılar rahat bir galibiyet bekliyor, Monaco maçı felaket gaza getirmiş.

Bunlar da berabere kalırsa ilk 10 sıradan kazanan çıkmamış olacak Kayseri dışında. Alttakiler kazandı bu hafta ve lig aralığı daraldı.

aralık daraldıkça maçlar zorlaşacak

devre arasına liderlik ve puan farkıyla girmeliyiz

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

geçen sezonun fransa şampiyonunu deplasmanda yensek,bizde sağlam gaza gelirdik

clichy defansif olarak üst düzeyde oynarsa beşiktaş zor gol atar

Geri
Üst Alt