17/18 H:9 | Beşiktaş 1-1 Başakşehir | MS | 23 Ekim

addfc490aba5b3436f4794daf6430d56.jpg

9a5b8009b6f5a8554b7702da0951c6da.jpg

TapaTalK
Sasilcak bir durum degil bence.

Oyun planlarımız ne kadar farklı bilmiyorum ama şu Bjk'nin Atiba'dan ileride faydalandığı kadar ne Ndiaye'den ne Fernando'dan yararlanabiliyoruz, adam dönen topları alıyor, yay çevresinden şut şansı yakalıyor, araya pas atacak duruma geliyor bizim sezon başından beri iki oyuncumuzda bu şansa neredeyse hiç sahip olmadı bu ne kadar normal bilemiyorum.

İlk maçlarda öyleydi Ndiaye. Dönen her topa basıyor alıyordu. Sonradan Tudor bağladı adamı 6 numara gibi.

İlk maçlarda öyleydi Ndiaye. Dönen her topa basıyor alıyordu. Sonradan Tudor bağladı adamı 6 numara gibi.
Evet o maçlarda tek tük oldu ama sonrası yok neden vazgeçti acaba sürdürülebilir bir tempo mu değil anlamadım Fernando yaydan yaya depar atabilen bi adam, Ndiaye desen ciğersiz bir adam bu bir riskse bu adamlarla alınması gerekir Atiba'dan az oyuncu değiller.

Evet o maçlarda tek tük oldu ama sonrası yok neden vazgeçti acaba sürdürülebilir bir tempo mu değil anlamadım Fernando yaydan yaya depar atabilen bi adam, Ndiaye desen ciğersiz bir adam bu bir riskse bu adamlarla alınması gerekir Atiba'dan az oyuncu değiller.

O maçlarda daha az tehlike yaşıyorduk üstelik. Özellikle iç sahada bundan vazgeçmemek gerek

Oyundan çıkan Talisca ıslıklandı deniliyor.

Başakşehir pas oyunumuzun ne kadar zayıf olduğu gerçeğini gösteriyor bize bir kez daha. Adamların sağ bekinin top kontrolü bizim 10 numaramızdan iyi anasını satayım.

Talisca out.
35 gol Negredo in.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Geri
Üst Alt