17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Cücü verilmez saatler önce Bursa maçını yönetti.

lbEMVp.jpg

Arkadaslar heyecanliyiz belli oluyor...

Fenerden cekinen varsa macin bitis dudugune kadar konuya girmesin.

Konudaki destekli ve yapici mesajlari golgede birakiyor sizin bos evhamlariniz.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi ki malatya city maçını kazandı fb . Antu coşmuş, hele biri stoperleri kötü demiş bunu 10 küsür maçtır gol yiyen ve bok gibi neto ile kazma skrtel olan 12 gol yiyen takımın malı diyor . Lan bir maç kazandınız bir durun ya bu ne özgüven. Maicon gibi defans sizde olsa duaya çıkarsınız bir de kötü diyor mallar

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bırak bırak boşver eğlensiler.
pazartesi sabahına kadar görecem ben o antudaki kuş beyinlilieri.

tudor umarım bu maçta takıma zincir vuracak hamlelere girişmez ve ideal dizilişte ideal 11 i çıkarır umarım. takımın genlerinde olan baskılı ve hücum futbolunu engelleyecek hareketler yapmasından korkuyorum tudorun. "taktik maktik yok bam bam bam" dır bu maçın anahtarı

Tolga'nın mutlaka oynaması gerekiyor. Karabük ve Konya maçlarında Tolga yokken takımın sahaya dizilişini beğenmedim. Rakiplere fazla fırsat verdik ve oynamalarına müsaade ettik. Ayrıca rakibe yapılan pres gücünde de azalma oldu. İnşallah yetişir maça ve oynar.

Tolganın sakatlık dönüşleri performansı hep kötü oldu saç baş yoldurmaz inş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk u oynatacak bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçukun oynama ihtimali 0 0 0 tudor akıllı adam içerde tepki olacağını bildiğinden dışarda ki maçlarda selçuku adam etmeye çalışıyo anadolu maçı olsa bi nebze derdim ama derbide imkanı yok.

Ufacık tereddütü olan arkadaşları haftasonu solaryuma,spa'ya avm'ye yönlendiriyorum

4-0 galibiyet bekliyorum

Geri
Üst Alt