17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Fener son haftalarda bize benzer bir dizilis ile oynuyor orta sahada merkezi kalabalik tutuyor

Dikkat etmekte fayda var,tudor maca göre diziliste bazi oyunculara farkli görevler verebiliyor

Galatasaray’ın Fenerbahçe derbisindeki muhtemel 11’i:
Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Latovlevici, Fernando, Ndiaye, Tolga, Feghouli, Belhanda, Gomis

Tudor ayni hatalara düsmemeli. Nezaman Fernando´yu mac icinde stoperin arasina fazla cekerse, zorlaniyoruz. Bunu arada sirada, oyunu acmak icin yapmasi zaman zaman etkili de oldu, ama oraya neredeyse tamamen cektigi vakit Fernando´nun orta saha meziyetlerinden mahrum kaliyoruz. Biz City degiliz Fernando gibi adami, bukadar defansif oynatalim. Üclüde defansif olarak iyi müdahaleler yapiyor, ama bukadar geri cekilmese, o ataklari da görmeyecegiz kalede. Bir adami geride fazla tutmak, illaki iyi bir defansif stretaji degil. Tudor yeniden sezon basina dönmeli.

Fenerbahce macinda yinede ne olursa olsun, su konuda eminim ki, yarali bir köpek gibi saldiracagiz mac boyunca. Saha ici cok gergin gecer, hele ki oyun ilk 20-30 dakika icin lehimize kopmaz ise. Fenerbahce cökerse pes eder, ama direnirse mac gittikce cirkeflenir. BJK macina benzer bir tarife olabilir.

Linnesi tercih ederdim bu maçta.Açıkçası lato ya göre daha presçi ve hızlı bir eleman.Hücum presinede önemli katkıları oluyordu oynadıgı maçlarda.Bu maçta en çok güvendiğim oyuncularımız Gomis,Feghouli,Fernando ve Mariano.Bu adamlar böyle atmosferi olan maçları defalarca oynamıştır.

Son düzenleme:
latovlevici karabükte gördügümüz lato olsa gözü kapalı o oynasın derim ama su anda cok bariz hatalar yapıyor sanki linnes olmalı orada
Karabük de oynamak ile GS da oynamak aynı değildir. Lato geçici bir çözüm

Sol Beke Asamoah gibi kaliteli bir adam şart

Josef - Ozan Orta sahasını ezeriz.
Bu maç da orta saha kontrolü biz de olur. Fener kanımca defansif çıkacaktır.

Kontra ile Gol arayacaklar kanımca.
Buna engel bulursak, galibiyete yakın taraf biz oluruz olur.

Araya oyun kurma işinde Badou ve Feghouli ye sabah çok iş düşecek. Fernando ya adam markajı yaptıracaktır Aykut.

Son düzenleme:
tespitler dogru ama bence en önemli sey eksik ligin fizik olarak en kırılgan hatta en zayıf takımlarından biri fener derbi büyük mac deyip ölümüne dahi oynasalar max 60 dkdan sonra pilleri bitiyor bunu bjk macında da basaksehir macı gibi ekstra yırtındıkları maclarda bile gördük

bizim macta puan almak icin yapacakları 2 sey var biri mümkün olan her yöntemi deneyip oyunu sogutmak aykutun aklındaki tek plan su anda bu

kontra takımı zaten degiller ama duran toplara dikkat etmek lazım
Böylece iki plan var.

1) Ilk dakika dan itibaren Saldırmak
2) Sakın oyun...ve 60 dak. itibaren BamBamBam

Iyi kondisyonumuz var...
Boks da gibi...Rakipi yorup, sonlara doğru K.O. yapabiliriz.

mactan önce sucuk ekmek yemeyen gsli degildir benim gözümde

Medya, Fener taraftarında falan Fener kaybetmez havası var. Yürek yediler herhal

Neyse umarım saçma sapan işler yapmaz hoca da alışıldık düzen ile çıkarız. 2011-12 sezonunun 3-1'lik maçına benzer bir maç bekliyorum. Kora kor maç olursa hakikaten büyük sürpriz olur. Fizik olarak ezmemiz lazım. Cücü ucuz düdüklerle maçı soğutmaya çalışacaktır. 10. dakikada falan Ndiaye'ye sarı verip sindirmeye çalışacaktır.

Top yapamiyorlar kanat yok defans uyumsuz forvet leş maçta varlık göstereceklerini zannetmiyorum rahat bir galibiyet alacağız 2-0

Tek tesellileri geçmişten gelen derbi üstünlüğü ama Tudor'un üç stoper fantazisi korkutuyor beni açıkçası, yeni bunu denemiş olması ve bir şekilde kazanmış olması korkutuyor fazlasıyla

Fenerin üstünde degisik fanteziler denemeliyiz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt