17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

3'lu savunma degil o mehmet

Eger olurda denayer oynarsa mesela,sol bek oynar.

O yazilan kadroda 3-4-3 teki 4'lunun solunda oynayabilecek tek bir oyuncu yok,basin tolga'yi yazmis ki bu imkansiz bana göre

Daha önceki sistemle oynariz sadece sol bekte oyuncu profili degisecek rakibe önlem olarak

Buna gerek varmi,bence yok.

Ne gerek var ki Allah aşkına? Kötü giden takım sistem değiştirir iyi giden takım deği. Eski sistemle çıkıp yenilirsek kimse bir şey demez ama saçma salak yeni bir sistemle çıkarsak adama niye iyi giden bir şeyi bozdun derler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hangisi renktaş ya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Görüntünün kendisini görmedim, haberler de okudum.

Nasıl ne gerek var? Niye olmasın?
Fenerin derbilerde tek bir silahi var, ortami germek.
Ortam ne kadar gerilir ise, ne kadar cok tahrik olur ise bu onlarin isine yarar.
Ben derbi öncesi aciklamalari, böyle video islerini yersiz buluyorum.
Sessiz sedasiz calis, derbiye hazirlan ve cik sakin bir sekilde macini oyna ve kazan.

Görüntünün kendisini görmedim, haberler de okudum.

Fenerin derbilerde tek bir silahi var, ortami germek.
Ortam ne kadar gerilir ise, ne kadar cok tahrik olur ise bu onlarin isine yarar.
Ben derbi öncesi aciklamalari, böyle video islerini yersiz buluyorum.
Sessiz sedasiz calis, derbiye hazirlan ve cik sakin bir sekilde macini oyna ve kazan.
İyide olayın güzelliği burada. Bu rekabeti özel yapan şeyde bu değil mi zaten?

İyide olayın güzelliği burada. Bu rekabeti özel yapan şeyde bu değil mi zaten?

Ne güzelliği hocam ya 2 dakkada bir 10 kişi hakemin başına toplanılacak her düdükde oyun 30 40 saniye durucak futbol oynamaya gelmiyorlar ki , şimdi küfür edicemde ceza veriyo forumdaki yönetici arkadaşlar oyun oynamaya filan gelmiyo kuşlar kaosa geliyolar aynı şeyi beşiktaş'ada yaptılar 90 dakka maç 30 40 dakka anca oynanıyo.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne güzelliği hocam ya 2 dakkada bir 10 kişi hakemin başına toplanılacak her düdükde oyun 30 40 saniye durucak futbol oynamaya gelmiyorlar ki , şimdi küfür edicemde ceza veriyo forumdaki yönetici bozmaları oyun oynamaya filan gelmiyo kuşlar kaosa geliyolar aynı şeyi beşiktaş'ada yaptılar 90 dakka maç 30 40 dakka anca oynanıyo.

Bunu önlemenin yoluda erken gol atmak. Zaten dağlar kadar puan farkı var, erken bi golde ecel terleri dökmeye başlayıp iyice saçmalarlar

ndiaye dikkat etmesi lazim maca azgin boga gibi basliyo cuneyt sari gostermek icin yer arar ne kadar erken gosterirse o kadar erken duser oyundan

Hadi beyler ben yatar. Erken kalkmama dileği ile hepinize iyi sabahlarrr

YouTube

Ne maçtı be.8 olacak maç 3 1 bitmişti.Bu ib..lerdeki bal eşek arısında yoktur.Umarım bugünkü maçtada bir uğursuzluk olmaz.

Günaydın Galatasaraylılar.

Siz de mi pazar sabahı erkenden kalktınız; pazar kahvaltısı yaparken derbi programları seyredeceksiniz ve zaman geçsin diye dışarı çıkacaksınız?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol tarafımız Denayer ve Tolga olursa geçmiş olsun. Bu adamların oyunun hücum yönüne katkısı 0 olduğu için sırf rakip herhalde rahat gelebilsin, bizi de kolay karşılayabilsin diye böyle bir tercih ancak yapılır bu adamlarla sen ne tehdit oluşturup adamların bekini geride tutup kanadının yardıma gelmesini filan sağlayacaksın çok merak ediyorum.

Mariano ve Feghouili dışında gol opsiyonu yaratacak bir durum kalmıyor akan oyunda, 90 dakika boyunca denk gelirse atacağı top sayısı 3 olan bir Belhanda var bunun dışında o da canı futbol oynamak isterse, umarım öyle çıkmaz maça.

Garry beyinsiz bile olsa bazen eğrisi doğrusuna denk geliyor hiç olmazsa bile bir kere arkaya sızdı mı dediğim gibi bek bir daha ileri çıkarken 1 kere düşünecekse 2 kere düşünür ama Tolga'yı gören rakipler zaten bekliyor o birazdan topu bize verir diye.

Son düzenleme:
Günaydın Galatasaraylılar.

Siz de mi pazar sabahı erkenden kalktınız; pazar kahvaltısı yaparken derbi programları seyredeceksiniz ve zaman geçsin diye dışarı çıkacaksınız?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vialand guzel bir secim eger aciksa

Geri
Üst Alt